Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

"ΒΡΑΖΕΙ" Η ΛΑΚΩΝΙΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ : ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου στους Μολάους με δυναμική παρουσία των αγροτών από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Πάνω από 100 τρακτέρ και άλλα τόσα αγροτικά αυτοκίνητα συν των υπολοίπων επαγγελματιών παρατάχθηκαν στον δρόμο στην είσοδο της πόλης των Μολάων.

Παρόντες εκεί εκπρόσωποι φορέων και σύλλογοι όλων των επαγγελματικών κοινωνικών ομάδων από όλη την Λακωνία. 


Αποφασισμένοι για έναν αγώνα μέχρι την δικαίωση βροντοφώναξαν όλοι οι παριστάμενοι καλώντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα σχέδια για το ασφαλιστικό και φορολογικό στέλνοντας ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση να μην προσπαθήσει κανείς να διασπάσει τον κοινό αγώνα των αγροτών.

Ασυγχώρητοι οι βουλευτές Λακωνίας που ψήφισαν τα μνημόνια και ανεπιθύμητοι στο νομό αν ψηφίσουν τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Οι χαιρετούρες στην πλάτη τα βολέματα και η εύρεση ενός κρεβατιού σε νοσοκομεία και το να λέμε και να υποσχόμαστε άλλα και άλλα να ψηφίζουμε, είναι κάτι που έχει πάρει τέλος.

Η συγνώμη δεν φτάνει. Κόβουν το μέλλον των παιδιών μας, το δικαίωμα να δουλέψουμε στον τόπο μας.

Η αφαίμαξη θα σταματήσει, θέλουμε να αποσυρθούν και τα δύο σχέδια και τότε συζητάμε με ανοιχτές τις πόρτες, να ακούει ο λαός. Όχι πίσω από κλειστές πόρτες όπως στο παρελθόν.

Αυτά και άλλα πολλά διαμήνυσαν όλοι καλώντας άπαντες να συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. 

 

  

  

  

  
  
  
 
 
 
 
 
---------------------------
Συμβαίνει Τώρα
---------------------------