Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗΣ


Όποιος έχει αμφιβολίες για το κυρίως επάγγελμα μου ευχαρίστως να του το τεκμηριώσω, επίσης και τι μου αναλογεί να πληρώνω για ασφαλιστικές εισφορές τον μήνα και αυτό διότι ο αγρότης που κρατά βιβλία υποχρεούται να είναι σε υψηλή κατηγορία ασφαλιστικών εισφορών , επίσης μπορώ να του δείξω και πόσα εργόσημα πλήρωσα σαν αγρότισσα , φυσικά όποιος θέλει ευχαρίστως να του δείξω ημερολόγιο εργασιών για να διαπιστώσει πόσο δουλεύει ένας αγρότης.

Και για όσους δεν κατάλαβαν για ποιο λόγο διαμαρτυρόμαστε τους ενημερώνω ότι τα μνημόνια που υπεγράφησαν από όλους και απαιτούν την εφαρμογή τους, είναι αυτά που οδηγούν την αγροτική παραγωγή σε αδιέξοδο και θα αναγκαστούμε να μας σώσουν εταιρίες ....

Μπορώ να σας ενημερώσω για όποιον θέλει και ενδιαφέρεται πραγματικά διότι με όλα αυτά συν όλα τα άλλα οδηγούμαστε στην μεταλλαγμένη καλλιέργεια.

Τα μέτρα αν περάσουν ..θα περάσουμε κι εμείς σε άλλα χέρια.Διαμαρτύρομαι λοιπόν χωρίς κομματικές κουρτίνες και μην προσπαθούν κάποιοι να μας βάλουν ταμπέλες ούτε να παρουσιάζουν τους αγρότες στην πλειοψηφία τους σαν κροίσους.

Διότι εύκολα μπορούμε να διχάσουμε αλλά δύσκολα να ενώσουμε και οι καιροί μας θέλουν ενωμένους.

Χαίρομαι που απόψε ο πρωθυπουργός αντιλαμβανόμενος πλήρως τα αιτήματα των αγροτών είναι ανοιχτός σε διάλογο και ελπίζω στο καλύτερο για όλους.
--------------------------------
Δέσποινα Βαγγελόγλου
--------------------------------