Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Δολοφονία για ένα ταξί

Τραγική κατάληξη είχε για ένα 43χρονο ο καυγάς του με ένα αλλοδαπό για την προτεραιότητα επιβίβασης σε ένα ταξί, αφού ο τελευταίος δεν δίστασε να τον κτυπήσει με κατσαβίδι στο λαιμό και ο πρώτος να χάσει τη ζωή του. 

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου στην συμβολή της Σταδίου με την οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 43χρονος μαζί με φίλη του είχαν βγει από μπαρ της περιοχής και στο ανωτέρω σημείο επιχείρησε να επιβιβαστεί σε ένα ταξί για να αποχωρήσει.

Το ίδιο όμως επιχείρησε να κάνει και μια παρέα Αλβανών με συνέπεια ο 43χρονος να διαπληκτιστεί μαζί τους.

Όμως ο καυγάς, λόγω του αρκετού ποτού που είχαν καταναλώσει άπαντες, πήρε διαστάσεις και πάνω σε αυτόν ένας από τους αλλοδαπούς κτύπησε στο λαιμό τον 43χρονο και στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όσο το δυνατόν ταχύτερα ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όμως όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο ενδιάμεσο διάστημα ο άνδρας είχε εκπνεύσει.

Έρευνες για τη δολοφονία ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι κατάφεραν χθες να εντοπίσουν και να προσαγάγουν ένα 27χρονο Αλβανό ο οποίος εξεταζόταν ως αργά. 
--------------------------------------------------------------------------------
Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών-Μάνος Τσαλδάρης
--------------------------------------------------------------------------------