Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Παράταση συμβάσεων στην Καθαριότητα Δήμων: Τι είπε ο Πρωθυπουργός σε εργαζομένους

Τον Πρωθυπουργό «υποδέχτηκαν» εργαζόμενοι Δήμων ν. Θεσσαλονίκης και μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Συμπρωτεύουσα ο κ. Αλέξης Τσίπρας, από το βράδυ της Τετάρτης. 


Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Σάκη Χριστόπουλο, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού έθεσαν κυριότερα στον Πρωθυπουργό, το θέμα της μη παράτασης της εργασιακής σχέσης συμβασιούχων Δήμων, από πλευράς μερίδας Δημάρχων, ζητώντας του την εξεύρεση οριστικής λύσης.

Παρόντες στη συγκέντρωση - παράσταση διαμαρτυρίας και Βουλευτές των Α' και Β' Θεσσαλονίκης.
«Περάσαμε μία τροπολογία. Ήταν ένα πρώτο βήμα. Ψάχνουμε να βρούμε λύση. Αλλά είδατε τι έγινε. Με το που έγινε αυτό (σ.σ. τροπολογία) βγήκε πρωτοσέλιδο ότι κάνουμε ρουσφέτια», είπε ο Πρωθυπουργός σε συμβασιούχους και εργαζόμενους του Δήμου Καλαμαριάς, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον Πρωθυπουργό για το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων εργαζομένων στην Καθαριότητα και την εμπλοκή που παρουσιάστηκε από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Το μήνυμα του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκου Τράκα, προς τους εργαζομένους Δήμων ν. Θεσσαλονίκης
Μετά τη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων Δήμων, στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκος Τράκας, τόνισε: 

«Σας το 'πα από χθες ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, ότι αξίζετε πολλά, πως οι εργαζόμενοι περιμένουν πολλά από σας και σας εμπιστεύονται και τα καταφέρατε να στείλατε ένα μεγάλο μήνυμα σε όλη τη χώρα!

Η Θεσσαλονίκη μαζί με την Ομοσπονδία θα παλέψει για να λυθεί το ζήτημα χιλιάδων συναδέλφων μας συμβασιούχων.

Συγχαρητήρια είμαι πολύ περήφανος για σας!!!».

-------------------------------
Πηγή:  epoli.gr
-------------------------------