Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΙΝΕΖΑ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: Ποια θα είναι η τύχη 6 ηγετών του κόσμου

Ήταν ένα από τα λίγα άτομα που είχαν προβλέψει πέρυσι την εκλογική νίκη του Τραμπ.
Τώρα η μάντισσα Πρισίλα Λαμ από το Χονγκ Κονγκ προβλέπει πως ο Τραμπ θα έχει μια ομαλή εκκίνηση, αλλά ένα δύσκολο τέλος στο 2017.

Η Λαμ, με έδρα τον ναό Wong Tai Sin της πόλης, διαβάζει πρόσωπα, παλάμες και το Κινεζικό ζωδιακό κύκλο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Το CNN της ζήτησε να μαντέψει την τύχη 6 ηγετών του κόσμου: του Τραμπ και των ομολόγων του σε Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Τουρκία και Φιλιππίνες.

Πέρυσι, όταν το CNN της είχε ζητήσει να προβλέψει ποιος θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε δηλώσει πως ο Τραμπ θα κέρδιζε τις εκλογές.

Τι προβλέπει λοιπόν για 6 κορυφαίους ηγέτες του κόσμου στο επερχόμενο έτος του Πετεινού, που ξεκινά το Σάββατο με βάση την χρονιά και την ημερομηνία γέννησής του σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο.

Ντόναλντ Τραμπ (ζώδιο: Σκύλος της Φωτιάς): Αφού γεννήθηκε το έτος της Φωτιάς, η άνοιξη και το καλοκαίρι – όπου ο καιρός είναι ζεστός – θα είναι δύο καλές εποχές για τον Τραμπ.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Τα χαρακτηριστικά ενός σκύλου – φωτιά είναι η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η τάση να ενεργεί ταχύτατα χωρίς να σκέφτεται προηγουμένως τα πράγματα. Το ζώδιο της ημέρας γέννησης του Προέδρου Τραμπ είναι η γη. Το στοιχείο του μετάλλου κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα αποσταθεροποιήσει τη γη.

Αφού γεννήθηκε το έτος της φωτιάς, η άνοιξη και το καλοκαίρι – όταν ο καιρός είναι ζεστός, θα είναι δύο καλές εποχές για τον Τραμπ. Θα είναι και ο “μήνας του μέλιτος” για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Αλλά οι ψυχρότεροι μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα θα τον βρουν να πέφτει πάνω σε δυσκολίες και θα υπάρξουν διαμαρτυρίες.

Βλαντιμίρ Πούτιν (ζώδιο: Δράκος του Νερού): Το στοιχείο του μετάλλου στο τελευταίο μέρος του 2017 σημαίνει χρήματα για τον Πούτιν και για τη Ρωσία.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Ένας δράκος είναι ισχυρός και μπορεί να πάει οπουδήποτε – μπορεί να κολυμπήσει στο νερό ή να πετάξει στον αέρα. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό. Αυτό σε συνδυασμό με το ζώδιο του ήλιου την ημέρα της γέννησης του Πούτιν, τον καθιστά έναν ισχυρό ηγέτη και στοχαστή.

Ο Πούτιν θα έχει μια καλή χρονιά. Το στοιχείο του μετάλλου στο τελευταίο μέρος του 2017 προβλέπει χρήματα για τον Πούτιν – και για τη Ρωσία. Η ρωσική οικονομία θα ευημερήσει.

Σι Ζινπίνγκ (ζώδιο: Φίδι του Νερού):
Η Κίνα υπό την ηγεσία του Ζινπίνγκ, πρόκειται να βγάλει πολλά λεφτά χάρη στην καλή πρόγνωση του ηγέτη της.
Η πρόβλεψη της Λαμ: Το ζώδιο την ημέρα της γέννησης του Κινέζου προέδρου Σι είναι η φωτιά – και το επερχόμενο έτος του Πετεινού της Φωτιάς σημαίνει ότι θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τον ίδιο.

Είναι διπλή τύχη για τον Πρόεδρο, επειδή το έτος του Πετεινού της Φωτιάς αναμένεται επίσης πως θα είναι καλό για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος του φιδιού.

Τα χαρακτηριστικά ενός φιδιού του νερού είναι παρόμοια με εκείνα του δράκου. Ένα φίδι μπορεί να πάει στην θάλασσα αλλά και να ταξιδέψει στη γη. Η Κίνα, υπό την ηγεσία του Σι, θα βγάλει πολλά λεφτά χάρη στην καλή πρόγνωση για τον ηγέτη της.

Άνγκελα Μέρκελ (ζώδιο: Άλογο του Ξύλου): Το στοιχείο του ξύλου στην Μέρκελ την κάνει πολύ καλόκαρδη – γεγονός που εξηγεί την γενναιόδωρη πολιτική της απέναντι στους πρόσφυγες.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Ένα άλογο είναι ανθεκτικό και το ξύλο, που είναι το αστρολογικό στοιχείο κατά την ημέρα γέννησης της καγκελαρίου Μέρκελ, είναι σαν ένα μεγάλο δέντρο με τις ρίζες του σταθερά φυτεμένες στο έδαφος. Το στοιχείο του ξύλου στην Μέρκελ την κάνει πολύ καλόκαρδη – γεγονός που εξηγεί την γενναιόδωρη πολιτική της απέναντι στους πρόσφυγες.

Το να είναι όμως τόσο καλή, θα της φέρει προκλήσεις το καλοκαίρι, επειδή η θερμότητα του Πετεινού της Φωτιάς θα μπορούσε να κάψει το ξύλο της. Ευτυχώς που μένει στο Βερολίνο, στη βόρεια Γερμανία, όπου δεν κάνει τόσο πολύ ζέστη. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να κερδίσει στην προσπάθεια επανεκλογής της.

Ροντρίγκο Ντουτέρτε (ζώδιο: Πετεινός του Ξύλου): Ο Ντουτέρτε πρέπει να κατευνάσει την φωτιά του και να κάνει μία προσέγγιση βήμα προς βήμα.

Η πρόβλεψη της Λαμ: Ένα άτομο που γεννήθηκε το έτος του Πετεινού θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό το εισερχόμενο Έτος του Πετεινού – πρόκειται ουσιαστικά για μια κοκκορομαχία.

Ο πόλεμος του προέδρου Ντουτέρτε για τα ναρκωτικά μπορεί να μην είναι αποδεκτός από όλους, αλλά θα κάνει την χώρα του πλουσιότερη και πιο υγιής. Ο Ντουτέρτε θα πρέπει να κατευνάσει την φωτιά του και να κάνει μία προσέγγιση βήμα προς βήμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, ώστε να μπορέσει να κερδίσει την υποστήριξη όλων.

Αυτό σημαίνει πως ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων πρόκειται να αντιμετωπίσει έντονη κριτική για την πολιτική του. Η φωτιά του τρέχοντος έτος θα μπορούσε να κάψει το ξύλο από το έτος γέννησης του Ντουτέρτε.

Ευτυχώς το ζώδιο από την ημερομηνία γέννησης του Ντουτέρτε είναι επίσης φωτιά – έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί πως το ξύλο από το έτος γέννησής του θα στηρίξει τη φωτιά από τα γενέθλιά του.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ζώδιο: Άλογο του Ξύλου): Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Ερντογάν είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι” αυτόν.
Η πρόβλεψη της Λαμ: Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Τούρκου Προέδρου είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι” αυτόν επειδή τα λουλούδια ανθίζουν και παίρνουν όλο το νερό του.

Αυτό σημαίνει πως ο Ερντογάν πρόκειται να χάσει το δημοψήφισμα για αύξηση των προεδρικών εξουσιών του που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.

Επιπλέον, από την μελέτη της φυσιογνωμίας του προσώπου του προκύπτει τα εξής: τα μάτια του δείχνουν πως δεν απολαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από τους πολίτες και τα μεγάλα ρουθούνια του συμβολίζουν πως δεν είναι καλός στο να κρατά χρήματα. Οι γραμμές γύρω από το στόμα του, δείχνουν πως οι υφιστάμενοι στην κυβέρνησή του είναι αναξιόπιστοι. Δεν θα είναι μια καλή χρονιά για τον Ερντογάν.
--------------------------------
Πηγή: ethnos.gr
--------------------------------