Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας από το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στο κτήμα «Εσπερίδες», στους Μολάους, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων.

Ενός συλλόγου ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσιο έργο και μεγάλη δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η κοπή της πίτας έχει καθιερωθεί πλέον κάθε χρόνο και η ανταπόκριση από τα μέλη και φίλους του συλλόγου ήταν ιδιαίτερα θερμή!

Φέτος το φλουρί έτυχε στον Αντιδήμαρχο Μολάων κ. Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη.

 

 

Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, συνοδευόμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Στυλιανό Κότσαλη.

Τα μέλη του Συλλόγου, μιλώντας στο monemvasianews.gr, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή φίλων και μελών στη κοπή της πίτας, ενώ η πρόεδρος κα Γεωργία Σαρακινιώτη – Κωστίνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί η παρουσία όλων στη σημερινή εκδήλωση, δηλώνει την αμέριστη στήριξη τους στο Σύλλογο μας. 

Ένα Σύλλογο με δυναμική παρουσία και πλούσιες δράσεις όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τη νεώτερη ιστορία της πόλης των Μολάων».

 

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Μολάων κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ματούλα Μπελεγρή, ο πρ. Δήμαρχος κ. Ιωάννης Τσαγκάρης και η πρ. Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δανάη Μοσχοβάκου.

Εύχομαι θερμά στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους.
----------------------------------------------------------------------------------------
Πηγή: monemvasianews.gr-Πίτσα Κρυπωτού
ΦΩΤΟ: Γεωργία Σαρακινιώτη – Κωστίνα, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης
---------------------------------------------------------------------------------------