Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο ΔΟΛ από Δευτέρα

Όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του ΔΟΛ κλείνουν από Δευτέρα ενώ θα σιγήσει και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Βήμα FM». Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο και με ποια πρωτοβουλία ελήφθη η απόφαση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη μετά την απόρριψη από τις τράπεζες, της πρότασης του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για εξαγορά του ΔΟΛ.

Άλλες πληροφορίες τονίζουν πως πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκεται βαθύ παρασκήνιο με στόχο την άσκηση ισχυρότατης πίεσης, με αιχμή του δόρατος τους εκατοντάδες εργαζομένους που κινδυνεύουν σε λίγες ώρες να βρεθούν στο δρόμο.

Να σημειωθεί ότι μόλις προ ημερών ο Σταύρος Ψυχάρης και αφού ρόλο κλειδί στον Οργανισμό είχε αναλάβει το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, στο κύριο άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Βήµα εισέρχεται από σήµερα σε µία νέα περίοδο, η οποία θα φέρει µεταβολές στο περιεχόµενο και στη διάταξη της ύλης του, βάζοντας στόχο την πρώτη θέση “στη μάχη των ιδεών και πρώτο στη μάχη στη μάχη των ειδήσεων».
--------------------------------
Πηγή:  koutipandoras.gr
--------------------------------