Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Κώστας Κατσαφάδος: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 2 χρόνων από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην εξουσία ο Βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την υποστολή της σημαίας της κοινωνικής δικαιοσύνης, της μη φορολόγησης των πολιτών, της Ανάπτυξης, της παροχής της 13ης σύνταξης και φυσικά της μη υπογραφής Μνημονίου, ήρθε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει ακόμη μία: Αυτή της διαφάνειας. 

Παρά τα όσα ισχυρίζεται η Κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας, τα στοιχεία της Διεθνούς Έκθεσης για τη Διαφάνεια , αποτελούν ηχηρό χαστούκι για τον ίδιο και την Κυβέρνησή του. Τα δυο χρόνια της “πρώτης φοράς Αριστερά” συνοδεύονται από αδιαφάνεια σε βασικούς τομείς της ζωής των Ελλήνων:

Στην Υγεία, στη Δικαιοσύνη, στον Αθλητισμό, παντού. Σύμφωνα με την Έκθεση για το 2016, η Ελλάδα έπεσε έντεκα θέσεις και είναι χαμηλότερα κι από τριτοκοσμικές χώρες. Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, στα “γενέθλιά της” γίνεται συνώνυμη με αυτή της διαφθοράς, που κυριαρχεί παντού και δηλητηριάζει την πολιτική ζωή, την οικονομία, αλλά και την καθημερινότητα του πολίτη σε κάθε συναλλαγή του με το κράτος. 

Κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι το μόνο που καταφέρνουν με το στήσιμο ενός “κομματικού κράτους” είναι να βυθίζουν την Ελλάδα ακόμη πιο χαμηλά. Ας το καταλάβουν και ας αλλάξουν πορεία. Τους το λέμε εμείς, τους το λέει η κοινωνία, τους το λέει ακόμη και η Διεθνής Διαφάνεια.»