Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης μελών και φίλων Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας στις 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα

Τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης τους, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα, στο χώρο εστίασης ΑΜΙ, στην κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Μαγούλας του Δήμου Σπάρτης. 

Η εκδήλωση, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάντηση των μελών του Σωματείου μας και των οικογενειών τους, με όλες τις φίλες και τους φίλους μας, και παράλληλα ενισχύει το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου μας, το οποίο υποστηρίζει διαρκώς τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν. 

Η επιδείνωση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης προκαλεί τη διαρκή αύξηση των αιτημάτων που δεχόμαστε κάθε χρόνο, τα οποία μετά από ενδελεχή έλεγχο ικανοποιούμε στο σύνολο τους.
Το τυχόν περίσσευμα του ταμείου αλληλοβοηθείας, διανέμεται κάθε χρόνο στα άπορα μέλη του Σωματείου.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε η οικονομική ενίσχυση των απόρων μελών το 2015. Επίσης εδώ θα βρείτε όλα τα στοιχεία για την οικονομική ενίσχυση των απόρων μελών για το έτος 2016.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Λακωνική τροφίμων, Κ. Χατζέλης Α.Ε., συστεγαζόμενα φαρμακεία Βακαλόπουλου Λιναρδάκη, Ηλίας Σταθάκος - τοποθετήσεις πλακιδίων, κατασκευές τζακιών, επενδύσεις πέτρας, OLYMPIA STROM, ΒΕΝΕΤΑ line, Κρικέλα Παναγιώτα, E-CLICK.GR, Χρηστίδη jewels, Τσικάκης - Γιαννόπουλος ΑΕ, Οινοποιία Θεοδωρακάκος Γεώργιος, Παυλόπουλος κοσμήματα, MEDI-shop ακουστικά βαρηκοϊας, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Euronet, Λακωνικό Ωδείο, Studio Amid, ο Χρόνης, Super Market - Αφοί Παναγιωτόπουλοι, ιδέες & λύσεις Νικόλαος Διαμαντάκος και πλήθος άλλων λακωνικών καταστημάτων των οποίων τη λίστα θα ανακοινώσουμε με επόμενο δελτίο τύπου με τις ευχαριστίες του Σωματείου μας.
Η είσοδος των μελών στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι όπως πάντα ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας τους, κάρτα μέλους - αναπηρίας του Σωματείου μας.
--------------------------------------------------
Πηγή: takisalexandrakis.
blogspot.nl
--------------------------------------------------