Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κομοτηνή: Ομολόγησε ο 15χρονος τη δολοφονία του 6χρονου - Φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε η σορός

Ομολόγησε ο 15χρονος τη δολοφονία του 6χρονου Σεζάλ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.
Ο 15χρονος δεν αιτιολόγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ειδεχθή πράξη, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως ο κατ’ ομολογίαν δράσης είναι και αυτός κωφάλαλος.
Ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος ήταν κωφός, βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής. 


Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος του μικρού προήλθε από ασφυξία. Επίσης, περιέγραψε και την εικόνα του νεκρού παιδιού στο ερειπωμένο σπίτι. Όπως είπε, τα πόδια και τα χέρια του ήταν δεμένα, ήταν σκεπασμένο με ένα μπουφάν και μια κουρτίνα. Ο ίδιος ανέφερε πως διαπίστωσε εκδορές στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη.

Για την ακριβή αιτία του θανάτου παρέπεμψε στη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει την Τρίτη.

Η εξαφάνιση του 6χρονου, είχε δηλωθεί στις αρχές το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου, από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής, και για τον εντοπισμό του είχε σημάνει Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

 



Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Λίγη ώρα μετά τις τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση του 6χρονου αγοριού, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την θλίψη του για την κατάληξη του Μεχμεταλή Σεζάλ.

Η ανακοίνωση:
«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…».

 
----------------------------------------
Πηγή:   koutipandoras.gr
----------------------------------------