Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

Το νησί μας τα Κύθηρα, συχνά αντιμετωπίζει κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών, προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Εδώ καλούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να αποκαταστήσουν την βλάβη  οι  αφανείς ήρωες, οι Εναερίτες των Κυθήρων. 

Χωρίς εξαίρεση αν είναι γιορτές, αργίες οι αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν έρχονται αντιμέτωποι με τα στοιχειά της φύσης  για να διορθώσουν την βλάβη όσο πιο σύντομα γίνεται για να μην αφήσουν επαγγελματίες και σπίτια χωρίς ηλεκτρικό.

Αναφέρομαι στους δύο Εναερίτες των Κυθήρων τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ και ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟ.

Τους δύο ανθρώπους που με αυταπάρνηση και υπέρμετρο καθήκον, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια πολλές φορές, κάτω από δύσκολες συνθήκες καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για  να αποκαταστήσουν κάθε βλάβη. 

Είναι οι άνθρωποι  που δίνουν μάχη στο αχανές δίκτυο του νησιού μας,  με πολλά προβλήματα,  ευαισθητοποιημένοι  απέναντι σε όλους μας αλλά ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας να μην μείνουν χωρίς ηλεκτρικό.

Ένα ευχαριστώ εκ μέρους μου  με σεβασμό, προς αυτούς τους δύο ανθρώπους που γι' αυτούς δεν ισχύει κανένα ωράριο,  τις περισσότερες φορές κάτω από  δύσκολες  συνθήκες  με κίνδυνο της ζωής τους,  δίνουν μάχη με αυτοθυσία, είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας αναγνωρίζουμε τον αγώνα και την προσφορά τους την καθημερινότητα  στην κοινωνία των Κυθήρων.

Γι αυτό και ένιωσα την ανάγκη να τους πω  δημόσια ένα  ευχαριστώ.
------------------------------------------------------------------------------
Με εκτίμηση Γιώργος Πετρόχειλος κάτοικος Κυθήρων.