Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ του ΚΕΑ!!!

Κάτοικος του Λαγκαδά καταγγέλλει πως, από ΚΕΠ του Δήμου Λαγκαδά και δημοτικό υπάλληλο, του ειπώθηκε πως, δεν δικαιούται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επειδή δεν έχει πάει Γυμνάσιο και αποκαλύπτεται ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ του ΚΕΑ! 

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε μιλώντας στον ant1 και το «Καλημέρα Ελλάδα», απευθυνόμενος στο ΚΕΠ της περιοχής του, προκειμένου να υποβάλει αίτηση για ένταξη στο ΚΕΑ, ρωτήθηκε από υπάλληλο ποιες είναι οι γραμματικές γνώσεις του. Όταν εκείνος απάντησε πως, έχει τελειώσει το Δημοτικό, ο υπάλληλος του είπε πως, δεν μπορεί να υποβάλει αίτηση, γιατί δεν έχει πάει Γυμνάσιο!

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο δημοτικός υπάλληλος του είπε να πάει πρώτα να τελειώσει το Γυμνάσιο (!) και μετά να υποβάλει αίτηση...

Διαβάζοντας τη σχετική εγκύκλιο, όντως ο... απόλυτος παραλογισμός, αφού αν και πρόκειται για επίδομα και όχι διορισμό στο Δημόσιο... ζητείται η εκπλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης (για ηλικίες κάτω των 45 ετών) και αν αυτή δεν υπάρχει, η εγγραφή σε σχολείο "δεύτερης ευκαιρίας"!
-----------------------------
Πηγή:  epoli.gr
-----------------------------