Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας: Πόρσε σκόρπισε το θάνατο σε πάρκινγκ, τέσσερις νεκροί

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το τριών ετών παιδάκι του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του - «Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο...», είπε διερχόμενος οδηγός  Ανείπωτη τραγωδία στην εθνική Αθηνών - Λαμίας, όπου ένας πατέρας είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνονται η γυναίκα και το παιδί τους, όταν μια πόρσε έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα.


Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές. Ο άντρας ήταν ο οδηγός ενός Peugot, που σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η 33χρονη γυναίκα και το ηλικίας τριών ετών παιδί.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μια πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Ένας από τους επιβαίνοντες στην πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο 41χρονος πατέρας και οδηγός του Peugeot μόλις άκουσε το "μπαμ" πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.






------------------------------
Πηγή: lamiareport.gr
------------------------------