Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβάλι Ασωπού 2017: Εντυπωσίασε και φέτος κλείνοντας 35 χρόνια ζωής

Γεμάτο κέφι και με πολύ ζωντάνια, πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, το καρναβάλι Ασωπού. Μια εκδήλωση που φέτος έκλεισε 35 χρόνια ζωής, δηλώνοντας ξεκάθαρα τη δυναμική που υπάρχει και ταυτόχρονα, μια σίγουρη πορεία στο μέλλον.

  
«Για άλλη μια φορά τα παιδιά του τόπου μας, με αισιοδοξία, με κέφι, αλλά και παρορμητικότητα έκαναν την έκπληξη» δήλωσε εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωπού, ο οποίος διοργανώνει το καρναβάλι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νέοι που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με τις ιδέες του συλλόγου, αποφάσισαν να έχουν ενεργό ρόλο στη διοργάνωση του καρναβαλιού, που έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του Ασωπού».

 
  
  
 

Τέλος κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν το καρναβάλι «με σεβασμό σε εκείνους που το ξεκίνησαν, αλλά και σε όσους κάθε χρόνο το τιμούν με την παρουσία τους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Το monemvasianews.gr παρακολούθησε το καρναβάλι του Ασωπού και διέκρινε τη ζωντάνια και την ευρηματικότητα που υπήρχε. Ως εκ τούτου οφείλουμε να συγχαρούμε τα μέλη και φίλους του συλλόγου, που όλα αυτά τα χρόνια καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για άρτια οργάνωση και βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επίσης επαινούμε τον Δήμο Μονεμβασίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης, ενώ φέτος συμμετείχε και με δικό του άρμα.

 
  
 

Να δώσουμε τέλος από την πλευρά μας τα εύσημα σε κάθε νέο και νέα, που με τον τρόπο τους μετέδωσαν κέφι και καλή διάθεση στο κοινό. Μια νεολαία που έδειξε ότι στη κοινωνία μας υπάρχει ενέργεια, δύναμη και διάθεση για συνεργασία, στις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου απηύθυνε ευχαριστίες στους παρακάτω:
– Την ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος και το γραφείο Ασωπού.
– Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας.
– Την Ελληνική Αστυνομία.
– Τον μαέστρο κ. Γιώργο Καλογεράκο και τους μαθητές της φιλαρμονικής.
– Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τα καταστήματα του Ασωπού και της ευρύτερης περιοχής.
– Τον κ. Θεοφάνη Περδίκη, την οικογένεια της κας Κανέλλης Περδίκη και την οικογένεια Περδίκη.
– Την Κωστιάνα και την Φωτεινή, τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων, τους γονείς και κηδεμόνες, την εκπαιδευτικό κα Βασιλική Κουτσογιαννοπούλου και τέλος
– Τη νεολαία του Ασωπού, αυτά τα παιδιά που πρωτοστάτησαν στο να γίνει το καρναβάλι, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει συνέχεια, αλλά και ότι η παράδοση θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

 
  
  
  
  
  
  
  
  

 
------------------------------------
Πηγή:  monemvasianews.gr
------------------------------------