Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ανώνυμη δωρεά 11 μηχανημάτων τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Βόλου

Σε επίσημη ανακοίνωση για την πολύ σημαντική ανώνυμη δωρεά από πολίτη του Βόλου προς το «Αχιλλοπούλειο» προχώρησε η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου κάνοντας λόγο για μια έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης.

Σημειώνεται πως από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή ήδη έγινε η αποδοχή της προσφοράς που αφορούσε στη δωρεά έντεκα μηχανημάτων τεχνητού νεφρού.


Στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου επισημαίνονται τα εξής:

«Έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης αποτελεί η προσφορά συμπολίτη μας ο οποίος προτιμά να παραμείνει ανώνυμος, στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και στη Μ.Τ.Ν.

Η δωρεά αφορά στην αγορά ένδεκα 11 μηχανημάτων Τεχνητού Νεφρού, (αξίας περίπου 130.000 ευρώ), η οποία αποτελούσε και αποκλειστική επιθυμία του εις μνήμην του πατέρα του.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας έγινε η αποδοχή της δωρεάς και ορίστηκε επιτροπή από το Δ.Σ. για τις διαδικασίες. Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου ευχαριστεί τον συμπολίτη μας ιδιαίτερα, διαβεβαιώνοντάς του ταυτόχρονα ότι θα τηρηθούν όλες οι επιθυμίες του για διακριτικότητα και νομιμότητα. Αποστασιοποιείται από ό,τι άλλο έχει γραφτεί σε μερίδα του Τύπου».

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως ανάλογες πράξεις οφείλουν να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα γιατί μοναδικός τους στόχος, ειδικά αυτή την εποχή, είναι η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου».
------------------------------
Πηγή: e-thessalia.gr 
------------------------------