Σάββατο 6 Μαΐου 2017

5 λόγοι που πρέπει να δοκιμάσετε την υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου

Η υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου (ΘΥΒΟ) είναι μια αιχμή της θεραπείας, που προάγει τη φυσική επούλωση.
Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος θεραπείας, έχει αποδειχθεί ωφέλιμη για πολλές διαφορετικές καταστάσεις και είναι η μόνη μη ορμονική θεραπεία, που έχει εγκριθεί από την FDA, για την αναγέννηση του ανθρώπινου ιστού.


Οι υποψήφιοι για θεραπεία οξυγόνου, απολαμβάνουν εύκολη και ανώδυνη θεραπεία, που ανακουφίζει από τα συμπτώματα της φλεγμονής, της λοίμωξης, της γήρανσης, της ασθένειας αποσυμπίεσης, της γάγγραινας και πολλά άλλα!

Η υπερβαρική θεραπεία με οξυγόνο, είναι μια μορφή οξυγονοθεραπείας, που χρησιμοποιεί αλλαγές καθαρού οξυγόνου και ατμοσφαιρικής πίεσης.
Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται έντονο, η διαδικασία είναι απλή και η εμπειρία είναι υπέροχη και χαλαρωτική!

Ο  ασθενής,  χαλαρώνει σε ένα όμορφο, πολυτελή, ευρύχωρο θάλαμο, με τηλεόραση και κλιματισμό και πολλά μεγάλα παράθυρα που του επιτρέπει να βλέπει  έξω!
Η ατμοσφαιρική πίεση μέσα στο θάλαμο, αυξάνεται σταδιακά,  ενώ αναπνέει, 100% καθαρό οξυγόνο από την προσωπική του  μάσκα!

Ο ασθενής, μπορεί να παρουσιάσει ανεπαίσθητες αλλαγές στον αναπνευστικό ρυθμό, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν μια ειρηνική, σχεδόν Ζεν εμπειρία, κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους. 

Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες,  για να ανακαλύψετε τα κορυφαία οφέλη της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας!
  • Τονωτικό
Η υπερβαρική θεραπεία,  μπορεί να συμβάλει στην αποκατάσταση του σώματος του ασθενούς,  στην υγιή του κατάσταση, μετά από ατύχημα ή φυσικό τραύμα.
Οι ασθενείς που τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα και άλλα περιστατικά,  βρίσκουν ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή
 Η θεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ασθενείς,  να καταπολεμούν πιο εύκολα, τις βακτηριακές λοιμώξεις.
  • Αναγεννητικό
Οι υπερβαρικές θεραπείες,  μπορούν να προσφέρουν μακροπρόθεσμα, αναγεννητικά αποτελέσματα για τους ασθενείς!
Η υπερβαρική οξυγονοθεραπεία,  συνοδεύεται μερικές φορές,  από θεραπεία με βλαστοκύτταρα!
Το πλούσιο σε οξυγόνο περιβάλλον,  προάγει τη φυσική αναγεννητική διαδικασία του σώματος,  αυξάνοντας την παραγωγή βλαστοκυττάρων!
 Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους τραυματισμένους ιστούς να επουλωθούν γρήγορα!
  • Έρευνα
Η έρευνα που σχετίζεται με την υπερβαρική οξυγονοθεραπεία,  συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες και συνεχίζει να προχωρά,  καθώς αναγνωρίζεται από τη διεθνή ιατρική κοινότητα.
Παρόλο που η έρευνα που διεξήχθη σχετικά με την απόδοση των υπερβαρικών θαλάμων, ποικίλλει μεταξύ των διαφορετικών εμπορικών σημάτων, υπερβαρικού θαλάμου, συγκεντρώθηκαν στερεά δεδομένα, για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας, για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών, όπως φλεγμονή από τραυματισμούς, οστικό οίδημα, θερμικά εγκαύματα, ασθένεια αποσυμπίεσης σε δύτες, διαβητικές πληγές,, δηλητηρίαση από το μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα.
  • Χαλαρωτικό
Η υπερβαρική θεραπεία,  είναι ευγενής και αποτελεσματική  τόσο σε ασθενείς
με ήπιες ασθένειες,  όσο και σε σοβαρές καταστάσεις!
 Οι ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο πόνο (ινομυαλγία) βρίσκουν ανακούφιση από τη θεραπεία με οξυγόνο!

Βρίσκουν επίσης τη διαδικασία καταπραϋντική ή και διαλογιστική.
Η υπερβαρική οξυγονοθεραπεία, βοηθά επίσης τους άνδρες και τις γυναίκες που αναζητούν ένα μη χειρουργικό αντιγηραντικό διάλυμα!

 Οι συνεχιζόμενες υπερβαρικές θεραπείες,  μπορούν να παρέχουν παρόμοια οφέλη κατά της γήρανσης όπως τα σκληρά ενέσιμα, όπως το Botox. 

Η διαφορά μεταξύ της πιστότητας των αποτελεσμάτων και της τιμής,  είναι υπέρ της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας!!!
  • Ασφαλής και ρεαλιστική
Οι υπερβαρικοί θάλαμοι,  λειτουργούν μόνο από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.
Αυτοί οι τύποι αίθουσας τέχνης και το συνοδευτικό λογισμικό τους,  απαιτούν σε βάθος , γνώση της μηχανής και των αποτελεσμάτων της, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να χαλαρώσουν στο θάλαμο,  γνωρίζοντας ότι βρίσκονται σε καλά χέρια. 

Τα πρακτικά οφέλη της θεραπείας ,  με υπερβαρικό οξυγόνο,  περιλαμβάνουν την οικονομική προσιτότητα (το κόστος συνεδρίας για την υπερβαρική θεραπεία είναι πολύ μικρότερο από άλλες προηγμένες ιατρικές θεραπείες), την ευκολία (οι ασθενείς πρέπει να κάθονται και να χαλαρώσουν στο θάλαμο,  για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία),

μικρή χρονική  δέσμευση, (οι συνεδρίες συνήθως διαρκούν 90 λεπτά, μερικές φορές και λιγότερο)!
Οι κάτοικοι στην Αττική,  έχουν την ευκαιρία να βιώσουν αυτή τη μοναδική θεραπεία για τον εαυτό τους,  στο MediOne Day Clinic 

Καλέστε μας σήμερα,  στο 210-9632396 για να προγραμματίσετε το πρώτο σας appointment με υπερβαρικό οξυγόνο!!!
-----------------------------
Πηγή: stogiatro.gr
-----------------------------