Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Νέα πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με μοναδική αποστολή της να κάνει τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις πιο εύκολες και ασφαλείς βρίσκεται πίσω από τη νέα πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ferryhopper. Στόχος του Ferryhopper είναι να κάνει τις διακοπές μας πιο εύκολες αλλά και πιο περιπετειώδεις, μετατρέποντας την μετακίνηση από νησί σε νησί σε... παιχνιδάκι!


Το Ferryhopper είναι μια μοντέρνα και εύχρηστη πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα όμορφο, λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον, το Ferryhopper:

• Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις δυνατές διασυνδέσεις μεταξύ νησιών, καθώς και την ώρα αναμονής μεταξύ των ενδιάμεσων συνδέσεων. 
Έτσι, κάθε ταξιδιώτης μπορεί με μόλις 4 κλικ να κλείσει τα εισιτήρια όχι για ένα αλλά για 4 νησιά!
• Βάζει τέλος στην αναμονή στο γκισέ, προσφέροντας τη δυνατότητα έκδοσης e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
• Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές, εταιρείες και δρομολόγια και να αγοράσουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους στην καλύτερη τιμή
• Δίνει την επιλογή αποθήκευσης των στοιχείων κάθε ταξιδιώτη, διευκολύνοντας έτσι τις μελλοντικές κρατήσεις.
• Επιπλέον, σύντομα το Ferryhopper θα επιτρέπει στους χρήστες του να κλείνουν εισιτήρια για πολλαπλά ταξίδια και διαδρομές με ένα κλικ!
• Σημαντικές συνεργασίες του Ferryhopper
• Το Ferryhopper μπαίνει δυναμικά στην αγορά των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, έχοντας ήδη εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες. Συγκεκριμένα, το Ferryhopper:
• Ενώνει τις δυνάμεις του με το Up Festival, ένα από τα πλέον αγαπημένα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, ως επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης.
• Διαθέτει την προσφορά Cosmote Deals For You για τα ακτοπλοϊκά ταξίδια στο πλαίσιο της συνεργασίας της Cosmote με την Hellenic Seaways. Η προσφορά δίνει δωρεάν στους ταξιδιώτες το εισιτήριο της επιστροφή τους από περισσότερα από 30 νησιά!
----------------------------
Πηγή: in.gr
----------------------------