Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η εγκληματικότητα στήριγμα του νεοφασισμού και της παγκοσμιοποίησης

Μία από της μάστιγες της σύγχρονης εποχής είναι η άνοδος της εγκληματικότητας και του εξτρεμισμού τόσο στη χώρα μας αλλά πολύ περισσότερο σε άλλες χώρες του κόσμου. Βέβαια, αυτό δεν πρέπει να μας καθησυχάζει αφού πολλά κακά έρχονται στην Ελλάδα με κάποια χρονική υστέρηση.

Η δημόσια ασφάλεια μαζί με την εργασία είναι από τα βασικά κοινωνικά αγαθά τα οποία πρέπει να εξασφαλίζει η πολιτεία για τα μέλη της. Είναι μάλιστα δομικό στοιχείο μιας δημοκρατικής κοινωνίας. Όπου οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν αγωνιζόμενοι με πολύ κόπο να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την συντήρησή τους, ζώντας μέσα στο φόβο της ανασφάλειας που κυριαρχεί στις κοινωνίες τους είναι αδύνατο να σκεφτούν, να συζητήσουν και να ασχοληθούν με δημοκρατικά ζητήματα, με δράσεις και θέματα που θα προάγουν την καλύτερη οργάνωση και διοίκηση της κοινωνίας τους και θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής τους.

Η παγκοσμιοποίηση θέλει να μεταβάλει τους ανθρώπους σε μυρμήγκια. Σε φτηνούς και άβουλους εργάτες πλήρως ελεγχόμενους από τους ισχυρούς που ελέγχουν τον κόσμο. Και επειδή ζούμε την εποχή του νεοφασισμού που έχει ενδυθεί το ένδυμα της δημοκρατίας, η εγκληματικότητα και ο εξτρεμισμός όχι μόνο αφήνονται να αναπτυχθούν αλλά και εντέχνως με κεντρικό σχεδιασμό δημιουργούνται και κατευθύνονται.

Πρέπει να αναλογιστούμε ως Έλληνες, που για πολλά χρόνια ζήσαμε μέσα στην ασφάλεια, αφού κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα και είχαμε τα κλειδιά στην πόρτα, εάν μας αρέσει να ζούμε μέσα στη συνεχώς αυξανόμενη ανασφάλεια όπως σήμερα ή ακόμα περισσότερο εάν θα μας αρέσει να ζήσουμε αυτό πού ζουν άλλοι άνθρωποι σε πολλές περιοχές του κόσμου που όταν βγαίνουν έξω από το σπίτι τους δεν γνωρίζουν εάν θα ξαναγυρίσουν πίσω ζωντανοί.

Το άνοιγμα των συνόρων, η άνοδος του φανατικού Ισλάμ, η δημιουργία περιοχών ανομίας στα μεγάλα αστικά κέντρα, η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας που οδηγεί στην γκετοποίηση, η διαμόρφωση μιας κοινωνίας που δημιουργεί όλο και περισσότερους εγκληματίες, η παντελή έλλειψη σωφρονιστικού συστήματος, ανήκουν στον κεντρικό σχεδιασμό των παγκοσμιοποιητών για την δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης και της παγκόσμιας εξουσίας.

Θα αναφέρω ένα μόνο μικρό κομμάτι του προβλήματος της εγκληματικότητας στη χώρα μας που έχει πολλές παραμέτρους. Οι πράξεις και οι παραλήψεις των κυβερνώντων έχουν δημιουργήσει τετραπλάσιο αριθμό εγκληματιών από τη χωρητικότητα των ελληνικών φυλακών με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχείς ανακύκλωση των ενεργών εγκληματιών αφού για όσους μπαίνουν στις φυλακές άλλοι τόσοι βγαίνουν απ’ αυτές.

Στη χώρα μας, παρόλα αυτά προς το παρόν τα πράγματα όσον αφορά τη δημόσια ασφάλεια είναι ακόμα ανατρέψιμα. Όσο το δέντρο είναι μικρό μπορείς να το τραβήξεις και να το βγάλεις εάν όμως μεγαλώσει δεν μπορείς ούτε να το κουνήσεις.

Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε και να κινητοποιηθούμε. Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε διεθνιστές – παγκοσμιοποιητές που διαμορφώνουν την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων που ένα από τα βασικά της στοιχεία όπως ανωτέρω αναφέραμε είναι η ανασφάλεια ή θα αποφασίσουμε να συνταχθούμε και να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τα πειθήνια όργανα των ισχυρών και να επαναφέρουμε τη δημοκρατία και την ασφάλεια στη χώρα μας!
--------------------------------------------------------------------
Πηγή: ptolemaidanews.gr-Ηλίας Ευαγγελόπουλος
--------------------------------------------------------------------