Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Βράβευση του εστιατορίου "ΤΟΞΟΤΗΣ" στον ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ "ESTIATORIA.GR PREMIUM AWARDS 2017" ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός βράβευσης "Estiatoria.gr Premium Awards 2017". Η απονομή έλαβε χώρα την 13η Μαρτίου 2017 στο Politia Tennis Club μέσα σε λαμπερή ατμόσφαιρα παρουσία  επωνύμων και διασημοτήτων της γαστρονομίας. 

Παρουσιαστής των βραβείων  ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Βραβεύτηκαν τα καλύτερα εστιατόρια από όλη την Ελλάδα που προέκυψαν μέσα από διαδικασία ψηφοφορίας και εκτίμησης από την επιτροπή του θεσμού. 

Πρόσωπο της χρονιάς για την Ελληνική γαστρονομία αναδείχτηκε ο Τάσος Ντούμας του εστιατορίου Λεύκες.  Τιμήθηκαν επίσης  διακεκριμένοι Chef όπως ο Χρόνης Δαμαλάς, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο  Χρήστος Τζιέρας, ο Διονύσης Παπανικολάου, ο Γιάννης Στανίτσας και άλλοι. Η Ελένη Ψυχούλη, ο Σάββας Μπούμπουρας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης,  ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ιουλία Καλογρίδη  και πολλοί άλλοι άνθρωποι της show biz έδωσαν λάμψη με την παρουσία τους στη μεγάλη απονομή των βραβείων "Estiatoria.gr Premium Awards".

Ιδιαίτερη τιμή για τον θεσμό αποτέλεσε η παρουσία του διεθνούς φήμης Chef Mario Perez Sanchez  καθώς επίσης και η συμμετοχή εστιατορίων από την Κύπρο. Μετά το πέρας της απονομής οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν δοκιμάζοντας τα κρασιά του Κτήματος Λαντίδη.

Ο Φίλιππος Κούτρας διευθυντής του Estiatoria.gr ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ανάμεσα στα βραβευθέντα εστιατόρια είναι και το εστιατόριο ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, "ΤΟΞΟΤΗΣ¨στο Λιβάδι Κυθήρων.

Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του κ. Γιάννης Καραβουσάνος προς τον οποίο η σελίδα μας εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήρια για την άριστη παρουσία του στον γαστρονομικό χώρο του νησιού μας.
-------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------------