Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Τροχαίο απορριμματοφόρου Δ. Λεβαδέων: Η κατάσταση των Δημοτικών Υπαλλήλων

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των τριών Δημοτικών Υπαλλήλων, επιβαινόντων απορριμματοφόρου του Δήμου Λεβαδέων, το οποίο συγκρούστηκε σήμερα το πρωί, με Ι.Χ.Ε., που οδηγούσε 80χρονος, στο 2ο χλμ. Ε.Ο. Λιβαδειάς - Λαμίας. 


Σε επικοινωνία του epoli.gr με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, από τον Γενικό Χειρουργό, κ. Κωνσταντίνο Πλιακοστάμο, γνωστοποιήθηκαν τα εξής:

Στο απορριμματοφόρο επέβαιναν τρία άτομα, ο 57χρονος οδηγός, καθώς και δύο μέλη πληρώματος, μία 48χρονη και ένας 35χρονος. 

Κατά τη σύγκρουση, με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σοβαρότερος ήταν ο τραυματισμός του 35χρονου, ο οποίος υπέστη κάταγμα - εξάρθρωση δεξιού ώμου, ενώ τόσο ο 57χρονος, όσο και η 48χρονη δεν υπέστησαν κάτι το σοβαρό. 

Και οι τρεις δημοτικοί υπάλληλοι, θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι, απόψε, στο Γ.Ν. Λιβαδειάς, με τον 57χρονο και την 48χρονη να παίρνουν εξιτήριο, αύριο, ενώ ο πιο σοβαρά τραυματίας, ο 35χρονος, θα παραμείνει τουλάχιστο για ένα 48ωρο, προκειμένου να κριθεί εάν θα υποβληθεί ή όχι σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ίδια ιατρική ενημέρωση, δυστυχώς, τα νέα δεν είναι εξίσου καλά για τον 80χρονο (!) οδηγό του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος με σοβαρές κακώσεις, διεκομίσθη, διασωληνωμένος, στο ΚΑΤ, "φέροντας" ήδη ένα επιβαρυμένο παθολογικό ιστορικό, με τη ζωή του να "διατρέχει" σοβαρό κίνδυνο...
---------------------------
Πηγή:  epoli.gr
---------------------------