Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΛΟΣ



ΑΠΟ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ                                                  19-01-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΒΕΛΟΣ»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Γυμναστικού Συλλόγου «ΒΕΛΟΣ» Π. Φαλήρου, έκοψε χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, παρουσία του Δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη.


Στο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή χρονιά με πολλές ακόμα επιτυχίες για το Σύλλογο που ούτως ή αλλιώς θα κατέχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά του, γιατί μέσω του ονόματος του διατηρεί άσβεστη την Ιστορική Μνήμη της νεότερης ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού και της Ανταρσίας του Αντιτορπιλικού «Βέλος».

Συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Γιάννη Πετρόγκονα, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά επίσης γυμναστές και αθλητές για το τεράστιο έργο το οποίο επιτελούν. Τόνισε δε, ότι όλα αυτά που έχουν κατορθώσει μέχρι σήμερα, ακόμα και με τη συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, οφείλονται στην αγάπη τους για τον Αθλητισμό, το Σύλλογο αλλά και την προσφορά στην κοινωνία.

 
Δώρισε 2 από τα βιβλία του, το μεν πρώτο για τη βιβλιοθήκη και το άλλο για τον Πρόεδρο του Συλλόγου ώστε να μάθουν την πραγματική ιστορία του Αντιτορπιλικού «Βέλος», από το οποίο έχει πάρει και το όνομα του ο Σύλλογός τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης έκανε απονομή τιμητικής πλακέτας και δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους όπου μπορεί να φανεί χρήσιμος στο σπουδαίο τους έργο.