Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Οι Λάκωνες του Μόντρεαλ στηρίζουν τα ιδρύματα της Μητροπόλεως μας

Στις 8 Ιανουαρίου 2017, στις 13:00, στις πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων του PALACE, τα Λακωνικά Σωματεία* του Μόντρεαλ, διοργανώνουν  για δεύτερη φορά, φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση των  Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.


Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το εκλεκτό και πλούσιο φαγητό και η άριστη εξυπηρέτηση, είναι γεναιόδωρη και ευγενική προσφορά των ιδιοκτητών του PALACE, Νίκου Τσατά και Τέρη Νικηφόρου, οι οποίοι κατάγονται από την Παντάνασσα Λακωνίας.

Η Πρόεδρος της Λακωνικής Αδελφότητας Καναδά κα Παναγιώτα Ταμβακολόγου-Κυριακού, η οποία κατάγεται από το Έλος Λακωνίας, μιλώντας στο monemvasianews.gr, υποστήριξε την αναγκαιότητα να στηριχθούν υλικά και ηθικά τα ιδρύματα της Μητροπόλεως μας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Συνεργαζόμαστε όλοι οι Λακωνικοί Συλλόγοι ενωμένοι, με μοναδικό  στόχο την επιτυχία της εκδήλωσης, που είναι η υποστήριξη των ιδρυμάτων αυτών».

Να τονίσουμε ότι η πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση για την στήριξη των ιδρυμάτων έγινε τον Μάϊο του 2013. Ανάμεσα στους πρωτεργάτες τότε της όλης προσπάθειας και ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της, ήταν και ο Νίκος Καπελέρης, ο οποίος κατάγεται από τον Άγιο Ιωάννη Μονεμβασίας. Να επισημάνουμε ότι ο Νίκος Καπελέρης μαζί με πολλούς άλλους Λάκωνες, συνεχίζουν τον αγώνα τους για στήριξη των ιδρυμάτων και των Δομών Υγείας της Λακωνίας.

(* Γεωργιτσάνων, Επιδαύρου Λιμηράς, Κρεμαστιωτών, Κουπιωτών, Λακωνική Αδελφότητα Μανιατών, Μολαϊτών, Συκεωτών, Σκαλιωτών, Σκουραβαρβιτσιωτών, Χρυσαφιτών.)
-------------------------------------
Πηγή:  monemvasianews.gr
-------------------------------------