Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Νεώτερες Πληροφορίες από το σημερινό Σ.Α.Σ.

Συμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, από το διενεργηθέν σήμερα 26/9 συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, υπήρξε μία εισέτι προκήρυξη της ακτοπλοϊκής γραμμής Πειραιάς-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Καστέλι-Γύθειο, για τις επόμενες 6 ημέρες.


Η διαφορά είναι ότι το προηγούμενο διατιθέμενο ποσό επιχορήγησης ανήλθε στα 5.900.000 με την δυναμική παρέμβαση της περιφερειάρχου βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάννας Καλογήρου η οποία λόγω του παραλλήλου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στα Κύθηρα εκπροσώπησε δυναμικά τους Δημάρχους Κυθήρων και Μήλου καθώς και την ΚΕΔΕ στο εν λόγω συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής εκτός της εταιρείας ΑΥΛΑΙΜΩΝ ουδεμία άλλη ναυτιλιακή εταιρεία έξεδήλωσε ενδιαφέρον και εφόσον δεν εκδηλωθεί στο διάστημα των 6 ημερών που ετέθη τότε θα προχωρήσει η απευθείας ανάθεσης της γραμμής στην μόνη ενδιαφερόμενη εταιρεία.

Πιστεύουμε ότι κάθε σχόλιο περί λειτουργιών των υπηρεσιών του Υπουργείου είναι περιττό διότι έχουν εξαντληθεί άπαντα, απλά απομένει να αναμένουμε το τέλος του παραμυθιού που .......παρακράτησε πια με την νομιμότητα και τους κανονισμούς..... και κάποτε πρέπει στην θέση του πλοίου να μπεί πλοίο και όχι ....κάτι τι άλλο....
-----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------------