Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Νέο τροχαίο σοκ! Νεκροί δύο σμηνίτες μόλις 19 και 25 ετών - Θρήνος στις ένοπλες δυνάμεις

Δεν πέρασαν καλά καλά δυο μέρες από το τροχαίο δυστύχημα της Θεσσαλονίκης, και η άσφαλτος βάφτηκε ξανά με αίμα, αυτή τη φορά στη Βόνιτσα, όπου έχασαν την ζωή τους δυο σμηνίτες 25 και 19 ετών.
Όπως βλέπετε και στις φώτο του sinidisi, οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρουν.

Το μπλε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο σμηνίτες μαζί με έναν ακόμη 20χρονο φίλο τους, συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο 25χρονος και ο 19χρονος να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.
Το δυστύχημα, συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, στα Παλιάμπελα.


Ο 20χρονος φίλος τους, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΚΑΚΟ

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις νέοι γυρνούσαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί το αυτοκίνητό τους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

Να σημειώσουμε, ότι το σημείο όπου έγινεη σύγκρουση χαρακτηρίζεται από πολλούς καρμανιόλα, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση με την τραγωδία να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου, όπως και ο 20χρονος τραυματίας.


ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ
«Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.


Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.

Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τι αρμόδιες υπηρεσίες».

---------------------------------------
Πηγή:  sinidisi.gr
---------------------------------------