Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ                             
Πειραιάς, 17/02/2017
                                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τα έργα που εκτελούνται στο Δήμο Τροιζήνιας-Μεθάνων επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

  
Αρχικά επισκέφθηκε το έργο της οδού Καλλονής –Επιδαύρου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπου εκτελούνται τα έργα προστασίας των πρανών που έχουν ως στόχο τη διαμόρφωση ενός πιο ασφαλούς οδικού δικτύου για τον ταξιδιώτη, αφού στο εν λόγω οδικό τμήμα αποτελεί συχνό φαινόμενο η πτώση βράχων, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνος

Στη συνέχεια μετέβη στον ανακατασκευαζόμενο δρόμο Δρυόπης-Γαλατά όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και το πρόσφατο αρχαιολογικό εύρημα και έδωσε οδηγίες για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι λόγω των παρεμβάσεων.

  
Κατόπιν ο Αντιπεριφερειάρχης παρακολούθησε τις εργασίες που εκτελούνται –μετά από 15 χρόνια καθυστέρησης- για την ανακατασκευή της φυρογέφυρας του υδροβιότοπου της Ψήφτας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Καραγιάννη και Δημοτικούς Συμβούλους. Διαβεβαίωσε τους κατοίκους της περιοχής ότι το έργο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία μέχρι το Πάσχα του 2017.
   
Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος μετέβη στο Κέντρο υγείας Γαλατά όπου παρέδωσε φάρμακα και αναλώσιμα τα οποία προσέφερε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Σαλαμίνας. Και παράλληλα συζήτησε τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και υποδομές που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Γαλατά που εξυπηρετεί μία μεγάλη περιοχή.
Η Περιφέρεια δίνει μεγάλη έμφαση στη δημιουργία και βελτίωση των υποδομών των νησιών αλλά και της Τροιζηνίας.