Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

«Ο Αττίκ στο Παρίσι ...και άλλες ιστορίες»

Τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι, οι ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν οι περιοδείες από τη Νέα Υόρκη ως  το Μπουένος Άιρες και τα τραγούδια που γράφτηκαν από τη Ρωσσία ως τα Κύθηρα, οι έρωτες και η ζωή του ξετυλίγονται στο πρώτο μέρος της βραδιάς, ενώ στο δεύτερο, ο Γιώργης με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου. "Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Ζητάτε να σας πω" και τόσα άλλα, κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία.


Για ποιά γυναίκα γράφτηκε το "Ας ερχόσουν για λίγο", με ποιόν "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;
Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Αθηνών και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς.

Την παράσταση πλαισιώνει το εξαιρετικό HATZKO JAZZ TRIO με τους μουσικούς Χάρη Σταυρακάκη (πιάνο και ακορντεόν), Κώστα Κλάγκο (κοντραμπάσο) και Χρήστο Τζέρπο (τύμπανα).
Συμμετέχει η εξαιρετική ερμηνεύτρια Πολυξένη Καράκογλου(η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου) και καλεσμένοι έκπληξη!!!
Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017
στις 9:00 το βράδυ

Κηποθέατρο Παπάγου
(Κορυτσάς, 6η στάση Παπάγου)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
-12€ γενική είσοδος (προπώληση),
-10€ φοιτητικό, κάρτα δημότη Χολαργού-Παπάγου (προπώληση)

Η προπώληση ισχύει μέχρι και την παραμονή της συναυλίας.
Την ημέρα της συναυλίας θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο ταμείο του θεάτρου από τις 18.30 το απόγευμα με τις εξής τιμές:
-15€ γενική είσοδος
-12€ φοιτητικό, κάρτα δημότη Χολαργού-Παπάγου.
Παραγωγή – Οργάνωση: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ
Επικοινωνία – δημόσιες σχέσεις: 6974767890 Μαρία Τσολάκη mtsolaki@gmail.com
Οργάνωση εκδήλωσης: 2107610616
Γερολυμάτου Βιβή: 6985933290
Παπαδόπουλος Απόστολος: 6977626168
events@mikri-arktos.gr, www.mikri-arktos.gr

Η Παράσταση θα παρουσιαστεί φέτος και στα Κύθηρα στις 17 και 18 Αυγούστου.