Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Τελευταία απάντηση

Επειδή δυστυχώς ο Δήμαρχος συνεχίζει την προσπάθεια παραπλάνησης, θα πρέπει να προσφύγουμε στο VIDEO για να δούμε ποιος είναι ειλικρινής και ποιος ψεύδεται.

Αφού λοιπόν ο Δήμαρχος τελείωσε τον μακροσκελή κουραστικό μονόλογό του μπροστά στην κάμερα συνέχισε ως εξής (αντιγράφω από το VIDEO) «…θα ήθελα να παρακαλέσω να κάνουμε ένα διάλειμμα ...εε…θα γίνει κλειστή σύσκεψη...εε…θα ξεκινήσει κλειστή σύσκεψη με τον κ. Αμοιρίδη, θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα ενημέρωσης για την παρουσία τους …και να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα της σύσκεψης …….κλπ »

Βλέποντας ότι ο Δήμαρχος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει να δώσει το λόγο στην αντιπολίτευση, όπως όφειλε, απευθύνομαι χαμηλόφωνα στην κ. Δούρου και τον κ. Χατζηπέρο που κάθονταν δίπλα μου λέγοντας ότι θα ήθελα να πω δυο λόγια. Οι άνθρωποι ευγενέστατα μου δίνουν να καταλάβω ότι δεν είναι αρμόδιοι οι ίδιοι να δίνουν το λόγο, οικοδεσπότης και προεδρεύων είναι ο Δήμαρχος και αυτός οφείλει να το κάνει, και πολύ σωστά. 

Ωστόσο ο κ. Χατζηπέρος απευθυνόμενος στο Δήμαρχο λέει « Δήμαρχε εδώ …» δείχνοντας με ότι επιθυμώ να πάρω το λόγο. Οπότε απευθυνόμενος και εγώ προς το Δήμαρχο λέω «..μπορώ ως αντιπολίτευση να μιλήσω δύο λεπτά, δύο λεπτά μόνο…». Και τότε ο Δήμαρχος σηκώνεται σαν ελατήριο μας γυρίζει την πλάτη και εξαφανίζεται στο γραφείο του χωρίς να πει κουβέντα. Σε λίγα δευτερόλεπτα έστειλε τη γραμματέα του να πάρει παραγγελίες για καφέδες!!! Μετά εφέυρε το τέχνασμα της δήθεν μανιώδους αναζήτησής του από τον υπουργό, τόσο που δεν προλάβαινε να πει τη φράση « το λόγο έχει ο κ. Φατσέας» για παράδειγμα.

Άκουσε κανείς το Δήμαρχο να δίνει το λόγο σε κάποιον αντιδήμαρχο ή στην αντιπολίτευση; Όταν του ζητήσαμε το λόγο μας γύρισε την πλάτη και έφυγε. Και τώρα μας λέει γιατί δεν πήραμε το λόγο αυθαίρετα! Ενώ είχε προλάβει βέβαια να διώξει τα μέσα ενημέρωσης, αφού τα ευχαρίστησε για την παρουσία τους….και ότι εμείς έπρεπε να μιλήσουμε στο διάλειμμα του καφέ!!! Το VIDEO τα δείχνει όλα.

Αν συνέχισα αυτή την  αντιπαράθεση ήταν γιατί είναι ένα καλό τεστ για την αξιοπιστία των ανθρώπων που διοικούν το Δήμο αλλά και αυτών που είναι στην  αντιπολίτευση. Ο καθένας μπορεί να βγάλει να συμπεράσματά του.  Βέβαια ο Δήμαρχος έχει τους σφογγοκωλάριους του οι οποίοι θα τον δικαιώνουν πάντα, ότι κι αν κάνει και οι οποίοι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ας τους κρατήσει, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι η πραγματικότητα στο νησί είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που έχει στο μυαλό του και του μεταφέρουν οι σφογγοκωλάριοι. Για τα υπόλοιπα που αναφέρει θα πάρει απάντηση εν καιρώ.

Για μένα η συγκεκριμένη αντιπαράθεση τελειώνει εδώ. Ευχαριστώ τους αναγνώστες για την υπομονή τους.
----------------------------------------------------
Δημήτρης Φατσέας-Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας