Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Άγριος ξυλοδαρμός φοροελεγκτή στην Πάτμο

Νέο περιστατικό επίθεσης σε ελεγκτή της ΑΑΔΕ, εν μέσω ελέγχων στα ελληνικά νησιά. Νοσηλεύεται στη Ρόδο, με τραύματα στο κεφάλι. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα,να πίνει καφέ κοντά στο σημείο της επίθεσης και συνελήφθη 


Άγρια επίθεση δέχτηκε ελεγκτής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην Πάτμο, όπου βρέθηκε με δύο ακόμη συναδέλφους του.

AdTech Ad
Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο ελεγκτής μαζί με δύο γυναίκες συναδέλφους του, περπατούσαν στο λιμάνι της Πάτμου, όταν ένας άνδρας τους πλησίασε και τους ρώτησε, εάν είναι ελεγκτές.

Της καταφατικής απάντησης από τον άνδρα ελεγκτή, ακολούθησε η άγρια σε βάρος του επίθεση από τον άνδρα.

Ο ελεγκτής έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι στη Ρόδο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γ.Πιτσιλή, ο οποίος επικοινώνησε με τους αρμόδιους υπουργούς, αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα και υφυπουργό Ναυτιλίας, Ν.Σαντορινιό, ζητώντας να επιληφθούν του θέματος και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, ο άνδρας εντοπίστηκε σε καφετέρια κοντά στο σημείο της επίθεσης και συνελήφθη.-
-------------------------------
Πηγή: news247.gr
-------------------------------