Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Μια ακόμη 24ωρη παράταση για απολογία ζήτησε η Λ.Α.Ν.Ε.

Όπως είχαμε πληροφορήσει το αναγνωστικό κοινό χθές, η Λ.Α.Ν.Ε. προσήλθε σήμερα στο Υ.Ν. να απολογηθεί για την μη εκτέλεση των δρομολογίων του πλοίου "Βιτσέντζος Κορνάρος".

Η Λ.Α.Ν.Ε. ακολουθώντας την ίδια παραπειστική μέθοδο προσήλθε μεν πλην όμως ζήτησε μία ακόμη 24ωρη διορία για την απολογία της σχετικά με το ζήτημα και έτσι θα προσέλθει πάλι αύριο Παρρασκευή 7 Ιουλίου, το μεσημέρι για την οριστική τελική απολογία, όπως ελπίζουμε.


Ναυτιλιακές πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία αναζητεί απεγνωσμένα πλοίο ατνικατάστασης του "Κορνάρος", χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής η παραμικρή προσφορά στην αγορά.

Όπως είχαμε γράψει σε πρότερη δημοσίευση εάν τελικά η Λ.Α.Ν.Ε. δηλώσει οριστική αδυναμία εκτέλεσης δρομολογίων, τότε θα κηρυχθεί έκπτωτη από την γραμμή και η γραμμή θα επανακηρυχθεί. Τώρα αν κάποιος πιστεύει πιστεύει ότι με την Ελληνική πραγματικότητα και γραφειοκρατία υπάρχει ελπίδα να βρεθεί πλοίο και να δρομολογηθεί  αυτό το καλοκαίρι, είναι άλλο θέμα η μπορεί να είναι κάποιος Έλληνας του εξωτερικού που ίσως μένει σε κάποιο προάστιο της Γενεύης....

Από χρόνου και ....βλέπουμε......
-----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------------