Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

Σε τραγωδία εξελίσσεται η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους καθώς ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι ένας νεκρός και δύο τραυματίες με ελαφρά εγκαύματα. Επίσης δυο οικίες έχουν υποστεί υλικές ζημιές.Ο νεκρός βρέθηκε σε χαράδρα και είναι αδύνατον να αναγνωριστεί αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.


Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο, πριν από λίγη ώρα, από πυροσβέστες, σε χαράδρα της περιοχής Πανοράματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όπου, αργά το μεσημέρι, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση. Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Παράλληλα, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς, παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε νωρίτερα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που είχε φτάσει μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκάλεσε ζημιές σε ένα από αυτά, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
--------------------------
Πηγή:  ΑΜΠΕ
--------------------------