Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΠΡΩΤΗ πληρωμή απλήρωτων συμβασιούχων Καθαριότητας Δήμου

Στη «Δικαστική δικαίωση - ΣΤΑΘΜΟΣ για συμβασιούχους του Δήμου Ωραιοκάστρου!», που γράψαμε πρώτοι και αποκλειστικά στο epoli.gr, την 27η Μαρτίου 2017, “σταμάτησε” η άρνηση Επιτρόπων να θεωρήσουν εντάλματα πληρωμής συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας Δήμων, αφού μετά την υπογραφή των ενταλμάτων των 56 συμβασιούχων του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνέχεια της κερδισμένης, προαναφερόμενης προσφυγής τους στη Δικαιοσύνη, σήμερα, πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των εν λόγω εργαζομένων, τα “κερδισμένα” 1.000 €, μέρος των δεδουλευμένων τους, με την άμεσα εκτελεστή Προσωρινή Διαταγή της Ειρηνοδίκη Υπηρεσίας, όπως αποκαλύπτει, σήμερα, το epoli.gr. 


«Με την κατάθεση των αρχικών 1.000 € γινόμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που κατάφερε να πληρωθούν οι συμβασιούχοι τους, μετά τις αρνήσεις Επιτρόπων», σχολίασε, μιλώντας στο epoli.gr, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης, Στάθης Φαμιλωνίδης.

Πρόκειται για μία ουσιαστική, πλέον, δικαίωση των εν λόγω εργαζομένων, αλλά και της διοίκησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., που σ' όλο αυτό το διάστημα είναι στο "πλάι" όλων των απλήρωτων συμβασιούχων Καθαριότητας Δήμων.

Στα άξια αναφοράς, η καταβολή των 1.000 € χωρίς καμία κράτηση. 

Στις προσεχείς ημέρες, αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου, στα νέα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συνήγοροι των 56 συμβασιούχων, προκειμένου να τους καταβληθεί και το υπόλοιπο των δικαιούμενων δεδουλευμένων.
---------------------------
Πηγή: epoli.gr
---------------------------