Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Η Περιφέρεια Πελλοπονήσου στην 20η έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2017 στην Κύπρο

Η 20η έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2017 άνοιξε πανηγυρικά τις πύλες της, χθες Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου για δεύτερη συνεχή χρονιά, τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης. Παρέστησαν Υπουργοί, Πρέσβεις, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συναφών οργανισμών, Διευθυντές Αεροπορικών Εταιρειών και πληθώρα άλλων προσκεκλημένων.


Δυναμική και ξεχωριστή παρουσία στην 20η έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2017 είχε η περιφέρεια Πελλοπονήσου. Οι επισκέπτες της Περιφέρειας Πελλοπονήσου, έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά μοναδικά αξιοθέατα, σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις και μέσα από αυτές, να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Πελλοπονήσου.

Πλούσιο ενημερωτικό υλικό στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν οι επισκέπτες του περιπτέρου. Σήμερα Σάββατο και ώρα 17:00, στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία, θα πραγματοποιηθεί από την αποστολή της Πελλοπονήσου ειδικό ένθετο τοπικής γαστρονομίας.

Επικεφαλής της αποστολής είναι η Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Δικτύων, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού κα Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 22 και 23 Απριλίου 2017 και από ώρα 16:00 έως 22:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.
---------------------------------------
Πηγή:  monemvasianews.gr
---------------------------------------