Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΤΕΡΛΙ-ΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          21-04-2017

Υδροδότηση της περιοχής Σατερλί-Κανάκια

Στην Σαλαμίνα μετέβη σήμερα Παρασκευή  21 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής. 

Ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Σαλαμίνας όπου συναντήθηκε με την Δήμαρχο κ. Ισιδώρα Νάννου, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Μπίλλια, τις Τεχνικές και τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου. Συζήτησε τα προβλήματα των έργων που είναι σε εξέλιξη, όπως το δίκτυο ακαθάρτων των Αμπελακίων και των Σεληνίων, το δίκτυο ακαθάρτων των Παλουκίων και τα έργα οδοποϊίας που θα ξεκινήσουν την προσεχή Τετάρτη 26 Απριλίου.


Επίσης συζητήθηκε η βελτίωση του δικτύου υδροδότησης των Βασιλικών, του Αγ. Γεωργίου κλπ το οποίο παρουσιάζει συχνές διαρροές. 

Εν συνεχεία ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε μαζί με την Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Σαλαμίνας τα έργα απορροής όμβριων που εκτελούνται στην περιοχή Βουρκάρι και Δημαρχείου και παρέστη στις δοκιμές που γίνονται στο δίκτυο υδροδότησης της περιοχής Σατερλί-Κανάκια. Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται και η τροφοδοσία του δικτύου πυρκαγιάς στο μοναδικό πνεύμονα της περιοχής, το δάσος του Αγίου Νικολάου.