Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τσάι της αγάπης, του φιλόπτωχου ταμείου της Ενορίας της Αγίας Τριάδος Νεάπολης.

Την Κυριακή το απόγευμα 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο "Limira Mare" πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση το τσάι της αγάπης, του φιλόπτωχου ταμείου της Ενορίας της Αγίας Τριάδος Νεάπολης.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Την εκδήλωση άνοιξε προλογίζοντας ο σεβαστός π.Παναγιώτης Αρώνης, μιλώντας για το φιλανθρωπικό έργο του φιλόπτωχου ταμείου, τονίζοντας ότι τις ημέρες ετούτες ο άνθρωπος χρειάζεται τον άνθρωπο περισσότερο από ποτέ, Η φτώχεια και η έλλειψη βασικών αναγκών συμβαίνει και στον πλησίον μας και καλούμαστε όλοι από το υστέρημα μας να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασιάς κυρία Αλιφέρη χαιρέτησε την εκδήλωση κάνοντας ένα αφιέρωμα στον σημαντικό ρόλο της μητέρας στην ανατροφή και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, αλλά και την θέση που κατέχει στην κοινωνία προσδίδοντας της τον ρόλο στις θεμελιώδες αξίες που οφείλονται σε αυτήν.

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από την υπέροχη χορωδία των παιδιών της Φιλαρμονικής Βοιών με την καταπληκτική δασκάλα Φανή Φερδιανάκη .

Φέτος όμως για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση της και η χορωδία ενηλίκων της Ενορίας της Αγίας Τριάδος που κάτω από την καθοδήγηση της κυρίας Φανής η εμφάνισή τους ξεσήκωσε τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκε.

Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με την χορωδία του Χρήστου Πετράκη με τους υπέροχους βυζαντινούς ύμνους .

Μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, αλλά κυρίως στις κυρίες του Φιλόπτωχου Ταμείου που είχαν την ευθύνη της οργάνωσης.














-----------------------------------------
Δέσποινα Βαγγελόγλου
-----------------------------------------