Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αρνείται την παράταση συμβάσεων ο Δήμαρχος Κορίνθου

Την άρνηση του Δημάρχου Κορινθίων, Αλέξανδρου Πνευματικού, να παρατείνει τις συμβάσεις Καθαριότητας, παρά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ του σχετικού Άρθρου, καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορίνθου.  

Ειδικότερα, την Κυριακή, οι συμβασιούχοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου, προκειμένου να παρθεί απόφαση για την παράταση των συμβάσεων τους.

Υπενθυμίζεται ότι, η Δημοτική Αρχή, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε δεσμευτεί ότι, αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, που θα έλυνε κάθε οικονομικό κώλυμα, θα έπαιρνε εκ νέου απόφαση για τις παρατάσεις.

«Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε για άλλη μία φορά την άρνηση και την απαξίωση. Μάλιστα, μας απαγόρευσαν να παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με πρόφαση τις εκλογές για νέο πρόεδρο και νέους αντιδημάρχους.

Και όλα αυτά όταν οι ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό καθαριότητας τρέχουν και αντί η Δημοτική Αρχή να παρατείνει τις συμβάσεις μας χρησιμοποιεί παράνομα προσωπικό από τα 8μηνα του ΟΑΕΔ στα απορριμματοφόρα, πράγμα το οποίο ρητά απαγορεύεται.

Όσες μανούβρες κι αν κάνει η Δημοτική Αρχή πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε», καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι.
---------------------------
Πηγή:   epoli.gr
---------------------------