Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Μετονομασία της οδού «Λουδοβίκου» σε οδό «Γεωργίου Κασιμάτη»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ικανοποιώντας παλαιότερη πρωτοβουλία της Διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, αποφάσισε τη μετονομασία της οδού «Λουδοβίκου», η οποία βρίσκεται στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα, μεταξύ των οδών Ακτής Ποσειδώνος και Κέκροπος, σε οδό «Γεωργίου Κασιμάτη». Ως εκ τούτου, η νέα διεύθυνση του Ε.Β.Ε.Π. είναι: Γεωργίου Κασιμάτη 1.


Ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., Βασίλης Κορκίδης, με επιστολή του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ανέφερε σχετικά: «με ιδιαίτερη συγκίνηση, σας γνωρίζω, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ικανοποιώντας παλαιότερη πρωτοβουλία της Διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, αποφάσισε την εν λόγω μετονομασία.

Το γεγονός αυτό, ως συμβολικό δείγμα αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς του εκλιπόντος στον Επιμελητηριακό Θεσμό, το Επιχειρείν αλλά και την πόλη του Πειραιά, που τόσο αγάπησε, αποδίδει την ελάχιστη τιμή και τον σεβασμό που οφείλουμε προς τον εκλιπόντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου».
-----------------------------
Πηγή:  koinoniki.gr
-----------------------------