Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ρόδος: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα - Τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη απόψε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Λάρδο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέκλινε της πορείας του και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε χαράδρα ύψους 30 τουλάχιστον μέτρων.


Επί τόπου έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα της Πυροσβεστικής και άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Λίνδου, για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών επιβαινόντων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα. Ο ένας κατάφερε να απεγκλωβιστεί αμέσως, ωστόσο οι άλλοι δύο επιβάτες χρειάστηκαν την συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, για να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Ρόδου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 
Το αποψινό τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία και να βυθίσει στο πένθος για άλλη μια φορά το νησί της Ρόδου, σημειώθηκε στις επικίνδυνες και απότομες στροφές της επαρχιακής οδού Πυλώνας-Λάρδου, στις οποίες απουσιάζει παντελώς ο φωτισμός και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Πρόκειται για την περιοχή στην οποία έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα και μόνο το περασμένο καλοκαίρι έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.


-------------------------------
Πηγή : rodiaki.gr
-------------------------------