Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

«Έφοδος» του ΙΚΑ και της ΕΛΑΣ σε εκδήλωση Δήμου για παιδιά!

«Έφοδο», στην εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, “Kids Festival”, που διεξάγεται στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης", τις Χριστουγεννιάτικες αυτές ημέρες, πραγματοποίησε, σήμερα, μετά από καταγγελία, κλιμάκιο 6 ελεγκτών του ΙΚΑ με 2 αστυνομικούς! 


Πρόκειται για φεστιβάλ - θεσμό του Δήμου, με διαδραστικά παιχνίδια ψυχαγωγίας και μάθησης, για παιδιά του Καλλικρατικού Δήμου, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας.

«Διαπίστωσαν βέβαια ότι οι εκδηλώσεις αυτού του φτωχού δήμου που κάποιοι άρρωστοι τον κυνηγούν στηρίζονται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των δημοτικών μου συμβούλων και της πολιτιστικής επιτροπής», σχολίασε για το πρωτόγνωρο, για τα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γεγονός, ο Δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος, για να προσθέσει:

«Ήμασταν σε όλα σωστοί. "Άνθρακες ο θησαυρός" κύριοι. Ντροπή σε όποιον το έκανε εμείς θα συνεχίσουμε το ίδιο ακόμα πιο δυνατά γιατί ότι κάνουμε το κάνουμε όλοι με αγάπη για την πόλη και τα παιδιά μας ανιδιοτελώς. Ντροπή. Δεν ξέρω ποιος την έκανε ειλικρινά αλλά θα προσπαθήσω να μάθω, γιατί απείλησαν τους ανθρώπους μου, οι οποίοι κάνουν εις βάρος του χρόνου τους και των οικογενειών τους ανιδιοτελώς έργο».
------------------------------
Πηγή:  epoli.gr
------------------------------