Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Λαμία: Ήπιε φυτοφάρμακο γιατί δεν άντεξε το χαμό των παιδιών και του εγγονού της

Τα παιδιά και πρόσφατα ο 27χρονος εγγονός της είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα - Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας λύγισε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Γοργοπόταμο. Έχοντας χάσει σε τροχαία δυστυχήματα τα δύο παιδιά της και πρόσφατα τον εγγονό της,  πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο για να πάει κοντά στα παιδιά της και τον εγγονό της, που λάτρευε.


Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο πρώτος γιος της άτυχης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες, ενώ ο δεύτερος σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα την παραμονή της Πρωτομαγιάς του 1999 που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη. Στο δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους συνολικά πέντε άνθρωποι.

Ο 27χρονος εγγονός της,  Γιώργος, έχασε τη ζωή του στις 15 Δεκεμβρίου έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή. 


Πήρε το φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο

Σήμερα το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της δεν άντεξε.

Στο πρόσωπο του εγγονού της που λάτρευε, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Αυτός ο θάνατος δεν ξεπερνιόταν.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.



----------------------------------------------
 Πηγή: lamiaρeport.gr
----------------------------------------------