Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αύξηση διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα/Σπάρτη

Με βάση τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση παραχώρησης του έργου «Μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως διαμορφώθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 (ώρα 00:00 της 8/1/2018), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του έργου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2018.

“Από την προαναφερθείσα αναπροσαρμογή”, σημειώνει η εταιρεία “Μορέας ΑΕ”, “και μετά από τέσσερα συνεχή έτη μειώσεων, προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται (λόγω στρογγύλευσης) και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2017”.


Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.
-------------------------------------- 
Πηγή: laconialive.gr
--------------------------------------