Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σοκ στη Ζάκυνθο: Νεκρός ένας 22χρονος Αμερικανός μετά από καβγά με μπράβο

Νύχτα ταραχών στο Λαγανά της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός Αμερικανού τουρίστα. Σέρβος μπράβος μαζί με φίλους του, καταδίωξαν τον 22χρονο και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Σε συλλήψεις και προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία 

Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν και ο 32χρονος Βρετανός υπήκοος Σέρβικης καταγωγής και πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού στον Λαγανά, για τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, μετά από συμπλοκή μέσα και έξω από το μπαρ.


AdTech Ad
Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα με Σέρβους φίλους του μπράβου και μία παρέα Αμερικανών και συνεχίστηκε έξω από το μπαρ, όπου οι Αμερικάνοι τράπηκαν σε φυγή και άφησαν μόνο τους τον 22χρονο φίλο τους, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν ο 32χρονος Βρετανό-Σέρβος μπράβος και ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν, μαζί με τουλάχιστον 10 Σέρβους, να τον ρίξουν κάτω και να αρχίσουν να τον γρονθοκοπούν σε όλο του το σώμα ακόμα και στο κεφάλι, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις…




Από την έρευνα που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών, ο 34χρονος Έλληνας και ο 32χρονος Βρετανό-Σέρβος, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Ο άτυχος 22χρονος Αμερικανός τουρίστας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται, γίνονται συνεχώς προσαγωγές στο νησί, ενώ προσπάθεια γίνεται για να εντοπιστούν και όλοι οι φίλοι του θύματος και να δώσουν κατάθεση, όπως και να αναγνωρίσουν υπόπτους που προσήχθησαν πέραν των δύο διαπιστωμένων δραστών που συνελήφθησαν.

Πρόσθετα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει και αναλύουν καρέ-καρέ το βιντεοληπτικό υλικό τόσο του καταστήματος όσο και των γύρω καταστημάτων για να απομονώσουν πρόσωπα και βαθμό εμπλοκής στα γεγονότα.
---------------------------------------------------------
Πηγή: news247.gr-Θοδωρής Παναγιωτίδης 
---------------------------------------------------------