Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τιμητική διάκριση στον κ. Κοσμά Σκλάβο από την Βασίλισσα της Αγγλίας

Συγχαρητήρια στον Τσιριγώτη της Αυστραλίας, Κοσμά Σκλάβο και πρώην πρόεδρο τον Φαρμακοποιών της Αυστραλίας.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας τον τίμησε κάνοντας τον μέλος στη Γενική Διεύθυνση του Τάγματος της Αυστραλίας (Member in the General Division of the Order of Australia (AM) ). Ο κ. Σκλάβος αναγνωρίστηκε για την αφοσίωση του για υπηρεσία μιας ζωής στη φαρμακευτική και την υγεία
.


Ο κ. Κοσμάς Σκλάβος τιμήθηκε την ημέρα γενεθλίων της Βασίλισσας

Ο πρώην πρόεδρος των Φαρμακοποιών της Αυστραλίας κ. Κοσμάς Σκλάβος δήλωσε ότι τιμήθηκε με την ανακήρυξη του σε μέλος στη Γενική Διεύθυνση του Τάγματος της Αυστραλίας (AM).

Ο κ. Σκλάβος αναγνωρίστηκε για την αφοσίωση του για υπηρεσία μιας ζωής στη φαρμακευτική και την υγεία της κοινότητας, με την επισήμανση του να αναδεικνύει το βραβείο που του δόθηκε για "σημαντική υπηρεσία στο επάγγελμα του φαρμακοποιού μέσω μιας σειράς γενικών, συμβουλευτικών και εκτελεστικών ρόλων, στην εκπαίδευση και στην υγεία της κοινότητας" .


Το  γεγονός το ανήγγειλε ο ίδιος ο κ. Σκλάβος μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ο κ. Σκλάβος είπε ότι ήταν "πολύ ευτυχής να έχει αναγνωριστεί με αυτόν τον τρόπο".

Ο κ. Σκλάβος ευχαρίστησε τους φαρμακοποιούς, την ευρύτερη κοινότητα και την ελληνική κοινότητα για την υποστήριξή τους.

Επιφύλαξε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη σύζυγό του Effie και την κόρη Νίνα (και οι δύο φαρμακοποιοί) για την υποστήριξή τους και την εκτίμησή τους κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Εθνικός Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακείων, Γιώργος Τάμπασης, δήλωσε ότι η ένταξη του κ. Σκλάβου στο Τάγμα της Αυστραλίας ήταν μια άξια αναγνώριση μιας συνεισφοράς στον κλάδο της φαρμακευτικής.

"Σε πολλές πτυχές της φαρμακοβιομηχανίας, ο Κοσμάς είναι πρωτοπόρος με την ικανότητα να οπτικοποιεί το μέλλον, να κατανοεί τις αλλαγές που απαιτούνται για την επιτυχία και στη συνέχεια να εργάζεται ακούραστα για να την φέρει εις πέρας", δήλωσε ο κ. Τάμπασης.

"Η ηγεσία του Κοσμά Σκλάβου στην ανάπτυξη και εφαρμογή ενός εθνικά διαπιστευμένου προτύπου και συστήματος διασφάλισης ποιότητας για τα κοινοτικά φαρμακεία παραμένει ένα από τα διαρκή του επιτεύγματα", ανέφερε.

------------------------------------
Πηγή: ajp.com.au
------------------------------------