Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

«Ο πλειστηριασμός της Κυβέρνησης με τις ανθρώπινες ψυχές ΤΕΛΕΙΩΣΕ»

Άμεση και αποφασιστική ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκου Τράκα, στο διάβασμα της είδησης ότι, το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε και επίσημα, ως αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβασιούχων Καθαριότητας Δήμων (πρώτο παρουσίασε και ανέλυσε ΜΟΝΟ το epoli.gr). 


Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο epoli.gr, το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Τράκας ανακοίνωσε πως, αύριο, Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα και να καθοριστεί η στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Ο πλειστηριασμός της Κυβέρνησης με τις ανθρώπινες ψυχές ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Χθες, αργά το απόγευμα, πληροφορούμενος από το μέσο σας την είδηση, η πρώτη σκέψη μου ήταν πως, χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απολύονται!

Αύριο, στις 12 μ.μ., συγκαλούμε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ΑΝΑΛΑΒΕΙ τις ευθύνες της! Εμείς, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ τις δικές μας αύριο!», έκανε σαφές προειδοποιώντας..., ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
----------------------------
Πηγή:  epoli.gr
----------------------------