Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Απλήρωτοι συμβασιούχοι Δήμων: Πρώτη νίκη ασφαλιστικών μέτρων!

Σε συνέχεια της κερδισμένης Προσωρινής Διαταγής και την καταβολή των 1.000 € στους 56 απλήρωτους συμβασιούχους – "παρατασιούχους" του Δήμου Ωραιοκάστρου, εξόφληση και των υπολοίπων δεδουλευμένων τους, σύμφωνα με σημερινή δικαστική απόφαση, όπως δημοσιεύει πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr - όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις των κερδισμένων δικαστικών υποθέσεων των συμβασιούχων του Δήμου - σε συνέχεια ενημέρωσής του, από τον Εκπρόσωπο των Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου, Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης, Στάθη Φαμιλωνίδη, για το αποτέλεσμα των ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσε ο συνήγορος των συμβασιούχων, την 31η Μαρτίου 2017. 


Πρόκειται για μία σημαντική δικαστική απόφαση – “οδηγό” και για λοιπούς Δήμους, που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα, με τον Δήμο Ωραιοκάστρου να είναι ο πρώτος Δήμος, που κερδίζει ασφαλιστικά μέτρα.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι συμβασιούχοι θα εξοφληθούν κατά τους μήνες οφειλής Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2017.

Στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης συμπαραστάτης ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, αλλά και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., με τη διοίκησή της, να είναι από την πρώτη στιγμή στο “πλευρό” των συμβασιούχων ολόκληρης της Χώρας. 
-------------------------------
Πηγή:  epoli.gr
-------------------------------