Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Εν ψυχρώ η εκτέλεση της 35χρονης πολύτεκνης

Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ και βρέθηκε από τον άντρα της νεκρή στον ελαιώνα. Εξετάζεται ως ύποπτος ο σύζυγος 

Καθαρή περίπτωση δολοφονίας και μάλιστα εν ψυχρώ εκτέλεσης είναι η περίπτωση του εγκλήματος στην Λεύκη Τριφυλλίας Μεσσηνίας σε βάρος της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών ηλικίας 1-10 ετών, Γεωργίας Φιλοπούλου.


AdTech Ad
Ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο αποχώρησε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα και κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα που καθόταν στη θέση του οδηγού, είχε βληθεί από πολύ κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο, με πύλη εισόδου του τραύματος τον δεξί κρόταφο και πύλη εξόδου την αριστερή πλευρά του κρανίου.

Η γυναίκα αυτή σύμφωνα με τα όσα έχουν μάθει έως τώρα οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση ήταν μία γυναίκα του μόχθου, ατημέλητη μέσα σε ένα περιβάλλον με αρκετά προβλήματα... Το όπλο δεν βρέθηκε πουθενά, ενώ ο σύζυγός της οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου εξετάζεται και ως ύποπτος για το στυγερό αυτό έγκλημα, καθώς οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση δεν αποκλείουν τίποτα, ενώ παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις από όλο το περιβάλλον της οικογένειας.

Το θύμα φέρεται σύμφωνα με τα όσα είπε στην Αστυνομία ο σύζυγός της να εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από το σπίτι της οικογένειας και να μην γύρισε ποτέ πίσω. Σήμερα στις 7:30 το πρωί, ο σύζυγός της πήρε τους εργάτες του και πήγαν στον ελαιώνα ιδιοκτησίας του για τις αγροτικές εργασίες που είχε εκεί. Μόλις έφτασε, είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Φτάνοντας κοντά στο αυτοκίνητο, την βρήκε σκυμμένη πάνω στο τιμόνι και νεκρή με τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Ήταν εκείνος που κάλεσε τις Αρχές. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας Καλαμάτας και των Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ιατροδικαστής.

Τραγική ειρωνεία, η 35χρονη ήταν η μητέρα που γέννησε το δεύτερο μωρό της Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Ελλάδα και το πρώτο στην Πελοπόννησο και μάλιστα μέσα σε ασθενοφόρο. Τότε είχε γίνει εκτενές ρεπορτάζ για την περίπτωσή της.
----------------------------------------------------------
Πηγή: news24 7.gr-Θοδωρής Παναγιωτίδης
----------------------------------------------------------