Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

4ος Αγωνας Rally Raid-Trail Ride 2011 Κυθηρα Σάββατο 25 Ιουνιου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011 συνεχίστηκε με ένα φανταστικό ταξίδι στα Κύθηρα, στο πανέμορφο νησί με τις σπάνιες ομορφιές, που αξίζει όχι απλώς να επισκεφτεί κάποιος, αλλά να το ζήσει!










O αγώνας που διοργανώθηκε από το Off Road Team σε συνεργασία με την Μοτοσυκλετιστική Κυθηραϊκή Λέσχη Ρομαντικών και τον Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων είναι μια τολμηρή και πρωτότυπη ιδέα που θέτει νέα στάνταρ στο θεσμό των Trail Ride, αφού συνδυάζει τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τον εκδρομικό, δίνοντας την ευκαιρία για ένα ιδανικό καλοκαιρινό τριήμερο στα όμορφα Κύθηρα!









Το «Ταξίδι μας για τα Κύθηρα» ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα από τον Πειραιά, καθώς η ΛΑΝΕ φρόντισε για τους συμμετέχοντες πολύ ευνοϊκές τιμές (έκπτωση 50%), θυμίζοντάς μας την εποχή που πηγαίναμε 5ήμερη εκδρομή με το σχολείο!

Στην διάρκεια του «πλου» έγινε και ο γραμματειακός έλεγχος και η ενημέρωση για την διαδρομή!

Το Trail Ride ξεκίνησε το Σάββατο στις 11:00, και έτσι δώθηκε η ευκαιρία για ένα δυνατό Party διαρκείας το ίδιο βράδυ, αλλά και για εκδρομή στις μαγικές παραλίες του νησιού την Κυριακή, πριν την αναχώρηση για τον Πειραιά με το πλοίο αργά το βράδυ.








Το μέρος, αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό τουρισμού, με τις καταγάλανες παραλίες και το καλό φαΐ.

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, είχε μήκος περίπου 140 χιλιόμετρα, με αφετηρία τον Ποταμό.

Το βραδυνό Party έγινει στο Καψάλι!

Η ΜΟΤΟ.ΚΥ.ΛΕ.Ρ. είχε φροντίσει για τα πάντα, και εκτός από τις ευνοϊκές τιμές στα δρομολόγια πλοίων, είχε διασφαλίσει ειδικές τιμές στα καταλύματα (από 20€ το 2κλινο), σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (20€/ημέρα), είχε μεριμνήσει για την μεταφορά των πραγμάτων, το φαγητό και την διασκέδασή , αλλά φυσικά και για την ξενάγησή στα όμορφα Κύθηρα!

Δυνατότητα συμμετοχής είχαν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS!







Παράλληλα όμως με τον αγώνα πλοήγησης, υπήρχε και η δυνατότητα για συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι πλοήγησης με Road Book σε μοτοσυκλέτες On-Off, Big On-Off, ακόμη και με πληρώματα δικάβαλα, χωρίς χωμάτινα ελαστικά, σε μια διαδρομή μικρότερη, ένα Adventure Tour στο γύρο του νησιού, που σκοπό είχε την ξενάγηση στα Κύθηρα παράλληλα με την ροή του αγώνα, και έδωσε μια χωμάτινη γεύση σε μια οργανωμένη βόλτα!

Χορηγοί του αγώνα ήταν, το Μοτομάγαζο, το Παραδοσιακό Καφενείο «Αστικό», τα SuperMarket Mercato και Λεοντσίνης, ο Φούρνος του Καραβά, ενώ αρωγοί όπως πάντα είναι η MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Denicol και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E.

Χορηγοί επικοινωνίας, τα περιοδικά 4Χ4 Magazine, MotoΤρίτη, Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες http://www.to4x4.gr/, http://www.motorsite.gr/, http://www.pitlane.gr/, http://www.mrbike.gr/, http://www.bikeit.gr/ και φυσικά το http://www.trailride.gr/

Στο νησί μας ήλθαν περίπου 400 άτομα, οι αγωνιζόμενοι και οι οικογένειες τους, που απόλαυσαν το αγαπημένο τους σπορ αλλά μαζί απόλαυσαν και γνώρισαν τα μοναδικά Κύθηρα.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο θα δείτε στιγμιότυπα από την προετοιμασία, την εκκίνηση αλλά και την βράβευση των νικητών στον Ποταμό.
-----------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Evita Foto
-----------------------------------------------------