Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κυθήρων για το ακτοπλοϊκό

Η οργάνωση Κυθήρων του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει απόλυτα την διαμαρτυρία και τα αιτήματα των εππαγγελματιών και κατοίκων των Κυθήρων για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η εταιρεία LANE LINES στην φετινή τουριστική περίοδο.

Τα νησιά μας βιώνουν για άλλη μιά φορά την αβεβαιότητα και την υποβάθμιση απο την εταιρεία που τροφοδοτείται με εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο απο το υστέρημα του ελληνικού λαού. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η υπάρχουσα απο το παρελθόν νομοθεσία δεν μπορεί να επιβάλλει κανόνες αξιοπιστίας και συνέπειας στις ελληνικές θάλασσες.

Ζητήσαμε απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Α΄ Πειραιά να συνεχίσουν την δραστηριότητα τους , σε συννενόηση με την τοπική μας αυτοδιοίκηση, για επαναφορά κάποιας κανονικότητας στη γραμμή και τη εφαρμογή κανόνων που θα σταματήσουν την αυθαιρεσία στην ερμηνεία των συμβάσεων και των υποχρεώσεων των εταιρειών.

Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη βιώσιμης και αξιόπιστης λύσης στην περιοχή μας και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε τόσο τοπικά όσο και κεντρικά . Θεωρούμε ότι υπάρχουν προοπτικές που θα αναδειχθούν σε σύντομο διάστημα και θα επιτρέπουν τα χρήματα που δαπανώνται απο τον προυπολογισμό να μην καταλήγουν στον πίθο των Δαναϊδων.

ΚΥΘΗΡΑ 20/6/2017