Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης στη Λάρισα- Βρέθηκε δεμένη σε καρέκλα

Οι αστυνομικοί με την είσοδό τους στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Η γυναίκα πεσμένη κάτω και δεμένη σε μια καρέκλα

Λίγη ώρα αφ' ότου την είδαν και την χαιρέτισαν συγχωριανοί της, στο χωριό Βούναινα του δήμου Κιλελέρ, δολοφονήθηκε η άτυχη 91χρονη γυναίκα που βρέθηκε δεμένη σε μια καρέκλα πεσμένη στο πάτωμα. Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή διαπίστωσε ότι οι δράστες την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι!

Η μονοκατοικία  όπου ζούσε μόνη η υπερήλικη ήταν αναστατωμένη απ' άκρη σ' άκρη και αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας στην εκδοχή της ληστείας, ωστόσο θα επιβεβαιωθεί από την καταμέτρηση των αντικειμένων που έμειναν στο σπίτι, όταν ολοκληρώσει την έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό το κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη.

“Το έγκλημα έγινε από τις απογευματινές ως και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας και η ηλικιωμένη έφερε πάρα πολλά κατάγματα στο κρανίο, από βάναυσα χτυπήματα που δείχνουν ιδιαίτερη μανία και προκάλεσαν το θάνατό της” δήλωσε η ιατροδικαστής δείχνοντας ότι η άτυχη γριούλα είχε υποστεί σκληρά βασανιστήρια από τον ή τους δολοφόνους, πριν υποκύψει στα τραύματα που της προκάλεσαν. Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη νεκροτομή.

Το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται στην άκρη του χωριού και γι' αυτό κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι είχαν εισβάλει σε αυτό. Οι συγχωριανοί της 91χρονης ανησύχησαν το πρωί, καθώς δεν την είδαν να πηγαίνει στο φούρνο του χωριού για να αγοράσει ψωμί όπως έκανε κάθε μέρα και κατάλαβαν ότι κάτι της είχε συμβεί. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.
---------------------------
Πηγή: protothema.gr
---------------------------