Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κάιν και Άβελ στις Σέρρες. Σκότωσε τον αδερφό του για κτηματικές διαφορές

Συνελήφθη στο Αχλαδοχώρι Σερρών ένας 83χρονος που σκότωσε με σιδερόβεργα τον 81χρονο αδερφό του για κληρονομικά που τους χώριζαν επί δεκαετίες

Κάιν και Άβελ θυμίζει το έγκλημα που διαδραματίστηκε χθες στις 6 το απόγευμα στο Αχλαδοχώρι Σερρών.

Δύο αδέρφια 83 και 81 ετών είχαν επί σειρά δεκαετιών κληρονομικές και κτηματικές διαφορές, οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει και έκτοτε οι σχέσεις τους ήταν μονίμως τεταμένες, ειδικά όμως τα τελευταία χρόνια οι αντιπαραθέσεις τους ήταν όλο και πιο έντονες
.

Χθες το απόγευμα και ενώ ο 83χρονος περπατούσε στο χωριό, είδε μπροστά του, τον 81χρονο αδερφό του. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του, είδε μπροστά του μία σιδερόβεργα, την άρπαξε και όρμησε κατά πάνω του, αρχίζοντας να τον χτυπά με αυτή, με αποτέλεσμα να τον τρυπήσει στον θώρακα και να τον σωριάσει αιμόφυρτο στο έδαφος.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο 83χρονος αποχώρησε από το σημείο και οι δεκάδες συγχωριανοί τους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων, πήραν από μόνοι τους τον βαριά τραυματισμένο ηλικιωμένο και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου Σερρών, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, εντοπίστηκε ο αδελφοκτόνος ηλικιωμένος και συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκε και η σιδερόβεργα που χρησιμοποίησε και κατασχέθηκε ως όργανο του φόνου. Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
-----------------------------------------
Πηγή:  news247.gr
-----------------------------------------