Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι Μεγάλοι Κυθήριοι ήλθαν στο Visit Kythera

Αγαπητοί φίλοι,
μετά από ένα χρόνο αναζήτησης στην κυθηραϊκή βιβλιογραφία, σας παρουσιάζουμε μία καταγραφή 35 προσωπικοτήτων με καταγωγή από τα Κύθηρα.
 
Μικρές βιογραφικές αναφορές, συνοδευόμενες από επιλεγμένα αποσπάσματα του έργου τους, αναρτώνται για πρώτη φορά συγκεντρωμένες στον ιστότοπο του Visit Kythera. Με την ευκαιρία αυτή, τρέχει από τις 14 Φεβρουαρίου μια ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των Μεγάλων Κυθηρίων. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, στο Visit Kythera, να συμβάλετε στην διαδικασία αυτή!

 
Αναδείξτε τους Μεγάλους Κυθήριους!
Με τη συμμετοχή σας στο αφιέρωμα αυτό θα βοηθήσετε να αναδειχθούν οι Μεγάλοι Κυθήριοι. Διαβάστε τις βιογραφίες που συμπεριλαμβάνονται στο Visit Kythera, ξεχωρίστε τις πιο σημαντικές προσωπικότητες και ψηφίστε ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο Μεγάλος Κυθήριος.
 
Επικοινωνήστε σε όλους τους Κυθήριους και τους φίλους σας το μεγάλο αυτό αφιέρωμα και ζητήστε τους να συμμετάσχουν. Η συμβολή όσο περισσότερων θα βοηθήσει σε μία πιο αντικειμενική και πραγματική αξιολόγηση. Μπορείτε να το κάνετε με τις εξής ενέργειες:
 
  • Στείλτε e-mail στους φίλους σας με links, banners και κείμενο της προσωπικότητας που σας ενδιαφέρει, ζητώντας την ψήφισή της
  • Διαδώστε το στο Facebook με κάθε τρόπο και προσθέστε τα σχόλιά σας στο Fan Page του Visit Kythera
  • Στείλτε SMS προτρέποντας τους φίλους σας να συμμετάσχουν
  • Προσθέστε ένα link(σύνδεσμο) στο ιστολόγιό σας που να παραπέμπει στην διεύθυνση: www.visitkythera.gr
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του σκοπού σας επισυνάπτουμε τα απαραίτητα banner που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις συνδέσεις link.


    

    

 
Βοηθήστε στη συνέχιση της έρευνας
 
Η καταγραφή αυτή αποτελεί μία πρώτη προσέγγιση με κειμενογράφηση που βασίστηκε στην κυθηραϊκή βιβλιογραφία, σε ελληνικές και διεθνέις εκδόσεις και σε προσωπικές καταγραφές. Είναι μεγάλη πρόκληση για την Ιστορία μας να αναδείξουμε τις κρυφές πτυχές της. Με αποστολή e-mail μπορείτε να προσφέρετε περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και άλλα χρήσιμα ώστε να τα συγκεντρώσουμε σε μία αναβαθμισμένη μορφή.
 
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας έχετε ήδη δείξει!
 
Ιππόλυτος Γ. Πρέκας
Visit Kythera
Τσικαλαρία, 80100 Κύθηρα
+30 6973.235398
 
info@visitkythera.gr
 
 
Προωθείστε αυτό το μήνυμα στους φίλους σας!